My Liantis

Van stress en risico’s op burn-out naar bevlogenheid (infosessie)

Hoe wapen ik mezelf of mijn medewerkers tegen stress en burn-out? Het is wellicht een van de belangrijkste vragen die ondernemers en organisaties zich momenteel stellen. In deze infosessie ontdek je hoe je het probleem aan de bron aanpakt en inzet op meer bevlogen medewerkers.

Psychosociaal welzijn op de werkvloer

Waarom deze infosessie?

Stress en burn-out hebben heel wat negatieve gevolgen, denk maar aan mentale uitputting, verminderde inzetbaarheid, daling van de prestaties en een lagere betrokkenheid.

Gelukkig weten we uit onderzoek dat je stress en burn-outs kan voorkomen door in te zetten op bepaalde energiebronnen. Pak je de zaken goed aan, dan kan je zelfs de bevlogenheid van je medewerkers doen toenemen. En bevlogen medewerkers zijn extra gemotiveerd, hebben meer energie en zijn dankzij hun brede inzetbaarheid een troef voor iedere onderneming.

Voor wie is de opleiding ‘van stress en risico’s op burn-out naar bevlogenheid’ geschikt?

De infosessie is gericht op ondernemers, hr-managers en preventieprofessionals die met een proactief beleid psychosociale risico’s in hun organisatie willen aanpakken.

Wat mag je verwachten van deze infosessie rond stress en burn-out?

Tijdens deze lunchsessie staan we stil bij hoe ondernemers en organisaties zich kunnen wapenen tegen de negatieve effecten van stress. Vervolgens stellen we concrete oplossingen voor waarmee je kan inzetten op bevlogen medewerkers.

Programma

  • 11.45 u.: verwelkoming
  • 12 u.: start infosessie – broodjeslunch tijdens sessie
  • 13.30 u.: einde

Prijs

Deze infosessie is gratis.

Schrijf je in

No course moments available.