My Liantis

Sales

Regio Vlaams-Brabant, 30 jul 2019

Accountmanager

Op zoek naar een uitdagende functie in de sales waar je de klantenrelaties beheert en de samenwerking met de partners kan verbreden? Solliciteer dan voor accountmanager bij Liantis!

De job

  • Liantis heeft een sterk netwerk uitgebouwd in de Brabantse regio (voornamelijk boekhouders). Jouw voornaamste taak is om die relaties te beheren door een compagnon de route te zijn en de samenwerking te verbreden.
  • Daarnaast ga je actief op zoek naar nieuwe partners om je netwerk verder uit te breiden. Koude prospectie vormt een klein onderdeel van jouw job. Je promoot hierbij steeds de meerwaarde van Liantis in functie van de behoeften van de klant. Potentiële partners zijn vaak al klant in één van onze domeinen, het is aan jou om er een totaalplaatje van te maken!
  • Als regioadviseur (accountmanager) ben je tot slot de schakel tussen onze verschillende diensten en ben je een aanspreekpunt voor de partners. Je zet actief in op de behoeften en weet de noden te coördineren naar de juiste diensten.

Waar zijn we naar op zoek?

Als regioadviseur (accountmanager) vink je de volgende kwaliteiten moeiteloos af:

  • Je brengt het Liantisverhaal op een overtuigende wijze, maar je hebt ook gehoor naar de behoeften van de klant.
  • Voeling met de ondernemerswereld en interesse voor boekhouding.
  • Bachelor/master met minimaal eerste commerciële ervaring, bij voorkeur in de dienstensector.
  • Kennis van de sociale wetgeving, vestigingswetgeving, sociale verzekeringen of fiscaliteit is een troef.
  • Een gedreven persoonlijkheid die streeft naar maximale klantentevredenheid.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en voldoende doorzettingsvermogen.
  • Je bent ambassadeur van onze groep die zich perfect weet te identificeren met de Liantis-waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken.

Wat we te bieden hebben

Liantis biedt je een boeiende en uitdagende functie in een professionele werkomgeving die continu in beweging is. Je krijgt de nodige ruimte om je verder te ontwikkelen. Bovendien kan je rekenen op een aantrekkelijke wedde, aangevuld met bedrijfswagen, tankkaart, netto-onkostenvergoeding, maaltijdcheques en groeps- en hospitalisatieverzekering. Wanneer je niet bij de klant bent, krijg je de mogelijkheid om van thuis te werken.