My Liantis

Sales

Antwerpen - Kempen, 10 okt 2019

Accountmanager verzekeringen

Bijt jij je graag vast in elke commerciële opportuniteit en heb je ervaring met verzekeringen voor ondernemingen? Dan is deze B2B salesrol jou vast op het lijf gegoten!

Je takenpakket

Je maakt deel uit van het salesteam van Liantis. Bij je opstart word je grondig begeleid en ingewerkt. Goed gewapend groei je uit tot het commercieel aanspreekpunt voor prospecten en klanten van Liantis risk solutions in regio Antwerpen - De Kempen. Je uitvalsbasis wordt kantoor Antwerpen en Geel.

  • Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille in jouw regio, met nieuwe klantenwerving als belangrijkste opdracht.
  • Je commerciële rol bestaat uit 80% klantenwerving (prospectie) en 20% opvolging van bestaande klanten (retentie), met focus onze verzekeringsoplossingen voor bedrijven (B2B) en employee benefits.
  • Je wordt administratief ondersteund (offerte-, polis- en schadebeheer) vanuit de kantoren. Zo kan je je volledig toeleggen op het externe commerciële luik: je licht verzekeringsprofielen door, brengt de behoeften in kaart en verleent deskundig advies met het oog op maximale realisatie en het uitbouwen van duurzame relaties.
  • Als compagnon de route breng je het Liantisverhaal met passie. Je focus ligt op risk solutions. Bij elk contact hou je evenwel het uniek en geïntegreerd dienstenaanbod van Liantis voor ogen.


Wie zoeken we?

  • Je bent een enthousiaste bachelor/master met ervaring in verzekeringen voor ondernemingen.
  • Je hebt commerciële schwung en gaat ervoor. Overtuigen is jouw tweede natuur.
  • Je bent een proactieve netwerker, die een kick krijgt van het binnenhalen van nieuwe klanten en het uitbouwen van bestaande relaties (up -en cross-selling).

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen. Op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de salesbonus en de loonbonus zijn een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een groeps- en hospitalisatieverzekering en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. Ten slotte vormt een bedrijfswagen met tankkaart onderdeel van je pakket.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster. Ook telewerk vanuit een ander Liantiskantoor behoort tot de mogelijkheid. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.