My Liantis

Administratie

Brussel, 23 feb 2021

Administratief medewerker

Ben jij een administratieve duizendpoot met interesse in verzekeringen? Stel je dan snel kandidaat voor deze top functie!

Je takenpakket

Liantis risk solutions staat ondernemers en particulieren bij met advies en oplossingen op vlak van verzekeringen die risico’s tot een minimum beperken.

Als administratief medewerker zal je onze klantenadviseurs ondersteunen op administratief vlak. Je neemt volgende taken op:

  • Je maakt bulkverzendingen op en helpt bij direct mailings.
  • Je staat klanten telefonisch te woord.
  • Je maakt documenten, lijsten en overzichten op met als doel om een correcte dienstverlening aan de klant te bieden.
  • Je staat in voor de input van gegevens voor de opmaak van nieuwe polissen, het scannen en toewijzen van documenten en het verzenden van polissen.
  • Je biedt algemene administratieve ondersteuning aan de verzekeringsconsulenten.

Wie zoeken we?

  • Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma en/of hebt een eerste relevante werkervaring achter de rug.
  • Je bent een sterk administratief profiel.
  • Je bent organisatorisch, stipt en zeer nauwkeurig in je werk.
  • Je durft analytisch denken en kan de juiste conclusies trekken.
  • Je beschikt over een degelijke kennis Frans.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Als jouw functie het toelaat, behoren tele- en thuiswerk tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.