My Liantis

ICT

Brugge, 12 jun 2019

Administratief medewerker S&O

Sta je administratief sterk en ben je bovendien IT-minded? Lees dan snel verder! 

De job

 • Je maakt deel uit van een dynamisch team en ondersteunt de dagdagelijkse dienstverlening die het team biedt naar (eind)gebruikers.
 • Je brengt periodieke operationele taken ter ondersteuning van de kantoren tot een goed eind.
 • Hierbij geef je vorm aan specifieke documenten, ljisten en overzichten ter ondersteuning van het team.
  - Je zorgt voor de opmaak en het versturen van mailings naar (interne en externe) klanten.
  - Je helpt mee bij de configuratietaken: d.i. instellen van parameters zoals looncodes, barema’s, enz.
  - Je verzorgt mee de nodige documentatie en communicatie naar de eindgebruikers. Je capteert hiervoor informatie bij collega’s binnen én buiten het team.
 • Je beschrijft je manier van werken en onderhoudt handleidingen en procedures. Zo hou je je manier van werken up-to-date en draag je bij tot kennisdeling binnen het team.
 • Je krijgt de kans je in te werken in onze dienstverlening en op te treden als eerstelijns support voor de gebruikers van onze toepassingen. Je behandelt hierbij allerhande vragen van gebruikers over de functionele werking van de toepassing.
 • Je valt op door je proactieve en flexibele instelling waarbij je je collega’s verder helpt en ondersteunt met allerhande taken.

Waar zijn we naar op zoek?

 • Bachelor of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt interesse software, vooral in de context van een Sociaal Secretariaat.
 • Je houdt van operationele taken, waarbij secuur en nauwgezet omgaan met informatie cruciaal is. Microsoft Word, Excel en Outlook kennen voor jou geen geheimen.
 • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig.
 • Je kunt om met steeds veranderende prioriteiten en last-minute-changes.
 • Je hebt uitstekende communicatieve en klantvriendelijke skills (schriftelijk als mondeling).


Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken.Meer informatie: liantis.be.

Ons service & operations team staat in voor de operationele werking van de toepassingen die betrekking hebben tot het sociaal secretariaat. Als eerstelijns aanspreekpunt ondersteunen we interne en externe klanten bij de werking met de softwaretoepassingen. We informeren en begeleiden de collega’s omtrent een correct en efficiënt gebruik van de toepassingen en streven een efficiënte en kwaliteitsvolle dienstverlening na. Samen verzorgen we de documentatie, adviezen en opleiding ter ondersteuning van de gebruikers. Er wordt gewerkt vanuit twee teams, we zoeken een administratief medewerker voor het ondersteunen van één van deze teams.

Wat we te bieden hebben

We bieden je een uitdagende functie in een boeiende werkomgeving, waar je elke dag geconfronteerd wordt met nieuwe vragen. In het service & operations team krijg je de nodige ondersteuning om je te specialiseren en te verdiepen in de werking van de toepassingen.