My Liantis

Gezondheid, Preventie & Welzijn

Oostende | Noord-West-Vlaanderen, 09 okt 2019

Bedrijfsverpleegkundige

Ben je verpleegkundige en heb je zin in een gevarieerde functie, deels inhouse en deels op locatie? Lees dan snel verder en solliciteer!

Je takenpakket

Als bedrijfsverpleegkundige werk je deels inhouse bij één van onze gootste klanten in Oostende (maximum 3 dagen in de week). De andere dagen werk je op locatie bij klanten in de regio Noord-West-Vlaanderen of in ons eigen onderzoekscentrum. Je functie bestaat uit volgende taken:

 • Je assisteert de arbeidsarts bij de gezondheidsbeoordelingen. Je voert het vooronderzoek uit (biometrie, audiometrie, oogonderzoek, longfunctietest...) en bent verantwoordelijk voor het vlotte verloop van de medische onderzoeken.
 • Voor het inhouse luik ben je het aanspreekpunt voor de interne preventiedienst en werknemers wat persoonlijke beschermingsmiddelen, psychosociale en medische zaken betreft.
 • Je werkt teamgericht samen met verschillende artsen en collega's. Je zorgt voor een vlotte informatieoverdracht, werkafspraken, .... Als team ondersteun je elkaar ook praktisch waar nodig.
 • Je houdt de bedrijfsadministratie bij. Dit omvat het invullen van arbeidsongevallenaangiftes, het bijhouden van inventaris toegediende zorgen, de planning van vaccinaties, en dergelijke. Je zorgt voor een stipte registratie van de resultaten van het medisch onderzoek in het elektronisch gezondheidsdossier. Daarnaast houdt je een aantal biomedische statistieken bij.
 • Je verstrekt eerste hulp bij ongevallen bij spontane raadpleging. Je organiseert het EHBO-team en beheert de medische stock. Na interne scholing is het zelf geven van EHBO-opleidingen optioneel.
 • Je gaat autonoom naar verschillende locaties / ondernemingen en zal bepaalde medische onderzoeken ook volledig zelfstandig uitvoeren.

Wie zoeken we?

 • Je beschikt over een bachelordiploma verpleegkunde of gelijkwaardig door ervaring.
 • Ze bent zelfredzaam en een plantrekker die geen schrik heeft om zelf de handen uit de mouwen te steken. Je werkt immers zelfstandig op verschillende locaties en staat ook in voor de verplaatsing en het gebruiksklaar zetten van je werkmateriaal.
 • Je bent een duizendpoot die vlot om kan met wijzigende situaties of prioriteiten. Je kan tegen een stootje en weet tijdens drukke periodes het hoofd koel te houden.
 • Administratie, correcte opvolging en nauwgezetheid zijn je ding! Je werkt vlot met de computer (vooral excel) en houdt niet van half werk. Ook in je administratieve taken zet je graag de puntjes op de i.
 • Als bedrijfsverpleegkundige staan je sociale competenties, integriteit en klantgerichtheid buiten kijf.
 • Je hebt een rijbewijs B en eigen wagen. Uiteraard kan je voor je verplaatsingen rekenen op een voordelige kilometervergoeding.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken.

meer informatie: liantis.be

Onze externe dienst voor preventie en bescherming op het werk waakt mee over de gezondheid van de medewerkers via medisch toezicht, risicoanalyses en inhoudelijke ondersteuning/opleiding van medewerkers.


 

Wat wij je te bieden hebben

Liantis biedt je een boeiende en uitdagende functie in een professionele werkomgeving die continu in beweging is. Je krijgt de nodige ruimte om je verder te ontwikkelen. Bovendien kan je rekenen op een competitieve wedde, aangevuld met maaltijdcheques en groeps- en hospitalisatieverzekering.