My Liantis

Andere functies

Brugge, 08 jan 2021

Coördinator - organisatie

Voel jij je goed in een coördinerende trekkersrol? Solliciteer dan snel voor deze topfunctie!

Je takenpakket

De externe dienst voor preventie en bescherming op het werk waakt mee over de gezondheid van de medewerkers via medisch toezicht, risicoanalyses en inhoudelijke ondersteuning en opleiding van medewerkers.

 • Als coördinator – organisatie P&W ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitwerking en implementatie van een aantal projecten en processen binnen het domein van preventie en welzijn.
 • Je stelt een plan van aanpak op en zorgt voor een draagvlak bij het implementeren van nieuwigheden. Je motiveert en enthousiasmeert hiervoor de betrokken collega’s.
 • Je gaat samenwerkingen aan met collega’s uit verschillende service lines en regio’s.
 • Je stemt regelmatig af met de manager preventie & welzijn omtrent de invulling en voortgang van de projecten.
 • Je denkt proactief mee over de organisatie, de strategie en het beleid. Je draagt deze ook uit met overtuiging.
 • Je neemt een coördinerende rol op binnen onze service line preventie & welzijn. Je houdt hierbij ook rekening met het toegekend budget, zorgt voor het aanleveren van relevant cijfermateriaal en voorziet een overzichtelijke rapportering.
 • Tot slot sta je ook in voor het identificeren, uitwerken en implementeren van voorstellen ter optimalisatie van de dienst.

Wie zoeken we?

 • Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma en hebt reeds ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Je houdt ervan om zowel operationeel als beleidsmatig aan de slag te gaan.
 • Je bent zelfstandig en staat stevig in je schoenen. Je voelt je goed in een trekkersrol en hebt zin voor initiatief.
 • Je hebt een kritische ingesteldheid en gaat steeds op zoek verbeteringsmogelijkheden.
 • Je neemt graag verantwoordelijkheid op. Coördineren en organiseren zijn zaken waarin je sterk bent.
 • Je bent communicatief, zowel in het Nederlands als in het Frans. Je haalt er voldoening uit om collega’s te motiveren en inspireren.
 • Je hebt affiniteit met of interesse voor de materie van preventie en welzijn. Je wil je hierin ook verder verdiepen.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Als jouw functie het toelaat, behoren tele- en thuiswerk tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.