My Liantis

Andere functies

Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, 16 apr 2021

coach continu verbeteren

Heb je interesse in continue verbetering, en kan je mensen hiervoor enthousiasmeren? Klik dan snel verder!

Je takenpakket

Na een grondige inwerkperiode en opleiding binnen onze proces- en verbetermethodieken bouw je mee aan een optimale dienstverlening en kwalitatieve werkorganisatie.

 • Als coach zorg je voor de uitbouw van een cultuur van continu verbeteren in de organisatie, als middel om de missie van Liantis te realiseren.
 • Je draagt bij aan een verhoging van efficiëntie en kwaliteit, met een tevreden klant als resultaat.
 • Je coacht, traint en inspireert collega’s bij het formuleren van verschillende verbetervoorstellen in de dagelijkse dienstverlening aan de klant. Je ondersteunt hen hierbij aan de hand van verschillende methodieken.
 • Deze verbetervoorstellen kunnen input zijn voor de procesoptimalisaties die je als coach mee helpt realiseren, uitdragen en verankeren.
 • Je speelt in op veranderde vragen van klanten, leveranciers, collega’s, etc. Je focust op het eindresultaat en wijzigt indien nodig de aanpak en planning om het doel te bereiken. Je staat open voor nieuwe ideeën en veranderingen en past je werkwijze voortdurend aan.

Wie zoeken we?

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma met minimaal een eerste professionele ervaring.
 • Je blinkt uit in het enthousiasmeren, coachen en stimuleren van anderen en in het faciliteren van veranderingsprocessen.
 • Je hebt affiniteit met proceswerking. Ervaring met efficiënt en effectief werken in een kennisorganisatie vormt een troef.
 • Je beschikt over een kritische, maar constructieve en diplomatische houding.
 • Je bent mondeling en schriftelijk communicatief sterk en je handelt besluitvaardig en resultaatgericht.
 • Je bent bereid om je regelmatig te verplaatsen binnen het kantorennet van Liantis (voornamelijk regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg).
 • Je neemt een flexibele houding aan in verschillende situaties en bent inzetbaar voor uiteenlopende activiteiten.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht. 

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een pensioenfonds en hospitalisatieverzekering en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. Ten slotte vormt een bedrijfswagen met tankkaart onderdeel van je pakket.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Als jouw functie het toelaat, behoren tele- en thuiswerk tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.