My Liantis

Human resources & Payroll

Antwerpen, 24 jun 2019

HR consultant assessment

Heb je een ervaring met assessments en competentiescreening screenen en het schrijven van gedetailleerde evaluaties? Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

De job

Ben je gebeten door competentiescreening, assessment? Als HR consultant maak je deel uit van een multidisciplinair team experten in rekrutering & selectie, assessment en talentcoaching.

Na een korte maar krachtige inwerkperiode neem je de lead bij het uitvoeren van assessment – en development centers, dit zowel voor externe klanten als voor onze eigen groep Liantis.

  • Je ontmoet kandidaten voor screenings/testen, diepte-interviews en simulatie-oefeningen, waarbij je hun talenten en competenties evalueert.
  • Je schrijft rapporten met een duidelijk advies in functie van aanwerving en/of doorgroei.
  • Je voorziet in concrete feedback naar zowel de kandidaat als de klant en fungeert als klankbord.

Daarnaast word je ingeschakeld in competentieversterkende coachingtrajecten, dit in kader van outplacementactiviteiten, loopbaanbegeleiding en talentontwikkeling. Je begeleidt zowel individuen als groepen.

Kortom, je komt in contact met diverse gesprekspartners, functies en sectoren waarbij advies en hechte klantenrelaties steeds centraal staan.

Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert aan de regiomanager.


Waar zijn we naar op zoek?

  • Master bedrijfspsychologie / andere master met optie HRM, of gelijkwaardig door een gerichte en nuttige ervaring;
  • Je kan terugblikken op minimaal eerste ervaring binnen de wereld van HR advies, selectie, screenings, assessments of coachingtrajecten.
  • Analyse en probleemdefiniëring zijn jouw sterke punten. Daarnaast communiceer je vlot op alle niveaus en heb je geen schrik om voor groep te spreken.
  • Je bent zelfstandig, eager to learn en ziet het continu verbeteren van onze dienstverlening en klantenrelaties als één van je streefdoelen.
  • Je werkt hoofdzakelijk in de regio Antwerpen - Kempen (standplaats kantoor in Antwerpen in de leuke buurt het eilandje) maar bent bereid sporadisch een opdracht op te nemen in regio Limburg of Vlaams-Brabant.
  • Ambassadeur van onze groep die zich perfect weet te identificeren met de Liantis-waarden: schouder aan schouder, echt en oprecht, handen uit de mouwen.


Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat we te bieden hebben

Liantis biedt je een boeiende en uitdagende functie in een professionele werkomgeving die continu in beweging is. Je krijgt de nodige ruimte om je verder te ontwikkelen. Bovendien kan je rekenen op een competitieve wedde en bedrijfswagen, aangevuld met maaltijdcheques en groeps- en hospitalisatieverzekering.