My Liantis

Human resources & Payroll

Brugge, 24 jun 2020

HR-medewerker

Heb jij een grote affiniteit voor hr en word je geprikkeld bij het ondersteunen van leerprocessen? Solliciteer snel voor deze topfunctie!Ter versterking van het hr-team in Brugge of Brussel zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) hr-medewerker.

Je takenpakket

Als hr-medewerker kom je terecht in ons team van enthousiaste hr-specialisten, waarmee je nauw zal samenwerken. Om onze activiteiten verder in goede banen te leiden, zal je zowel operationele als administratieve ondersteuning bieden.

Daartoe behoren onder andere volgende verantwoordelijkheden:

 • Je verzorgt de administratieve planning en praktische organisatie van de interne opleidingen en leeractiviteiten georganiseerd op groepsniveau. Je bekijkt kritisch of de opleidingen nog steeds op de vraag beantwoorden en bewaakt de kwaliteit ervan.
 • Je behandelt de aanvragen rond L&D op een efficiënte en flexibele wijze; hiervoor regel je inschrijvingen en annuleringen, beheer je de aan- en afwezigheden, zorg je voor de praktische zaken zoals het boeken van de aangepaste ruimte en benodigdheden, communiceer je eventuele veranderingen, e.d.
 • Je bent een aanspreekpunt voor collega’s en adviseert hen omtrent onze verschillende opleidingen en leeractiviteiten. Hierbij hecht je veel belang aan de “employee experience” van onze medewerkers.
 • Je zorgt voor de opmaak van e-opleidingen in ons leerplatform in nauw overleg met de L&D business partner en je helpt mee specifieke opleidingstrajecten vorm te geven en te vertalen naar het leerplatform.
 • Je beheert contacten met leveranciers, plaatst bestelbonnen en doet waar nodig de opvolging van de facturatie en mogelijke subsidiëringen.
 • Je gaat bij uitbreiding op zoek naar gerichte oplossingen voor allerhande hr-vragen en draagt bij aan de verdere uitbouw van ons performant personeelsbeleid. Je krijgt de kans om onze hr-dienst mee uit te bouwen en je coördinerende en administratieve skills verder aan te scherpen.

Wie zoeken we?

 • Je hebt affiniteit met learning & development en je hebt ook een bredere hr-interesse.
 • Je bent flexibel, hands-on en blinkt uit op vlak van proactiviteit, organisatie en opvolging.
 • Je werkt methodisch, bent administratief sterk en nauwgezet.
 • Je werkt resultaat- en oplossingsgericht en beschikt over goede relationele vaardigheden. In die zin ben je heel klantgericht en help je zo ons hr-beleid verder mee uit te dragen.
 • Het werken met software-pakketten schrikt je niet af (bv. opmaakprogramma’s voor e-opleidingen).
 • Je beschikt over een goede kennis van het Frans.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.