My Liantis

Directie & Management

Brugge, 23 mrt 2020

Interne auditor

Wil je meebouwen aan een kwalitatieve organisatie. Evalueren en helpen verbeteren van de doeltreffendheid van risico- en controlebeheersingssystemen is jouw passie? Solliciteer dan snel voor deze topfunctie!

Je takenpakket

 • Vanuit een onafhankelijke positie geef je zekerheid aan de raad van bestuur en het management over de mate waarin risico’s worden beheerd.
 • Je evalueert de naleving van de richtlijnen en reglementeringen en bekijkt de goede werking, de doeltreffendheid en de efficiëntie van het interne controlesysteem.
 • Vanuit deze analyse stel je rapporten op voor de raad van bestuur en het management die bijdragen tot de verbetering van de bedrijfsprocessen en de realisatie van de ondernemingsstrategie.
 • Als sterke gesprekspartner creëer je draagvlak voor je bevindingen en volg je de implementatie van de verbeteracties op.
 • Je werkt binnen een positief ondernemingsklimaat waarin continue verbetering wordt nagestreefd.

Daartoe behoren onder andere volgende verantwoordelijkheden:

 • Plannen, organiseren, uitvoeren, opvolgen en rapporteren van diverse auditopdrachten volgens de geldende methodologie en conform de wetgeving en de reglementering.
 • Je waakt over de opvolging van de werkprocessen, de kwaliteit van de dienstverlening en het bereik van de doelstellingen van de interne audit.
 • Je stelt rapporten op en waakt over de opvolging van aanbevelingen. Je adviseert het management inzake risicobeleid, organisatiebeheersing en interne controle.
 • Je rapporteert aan het auditcomité binnen de raad van bestuur, je notuleert de vergaderingen en stelt het jaarverslag van de interne audit op.

Wie zoeken we?

 • Je bezit een masterdiploma in een economische of bedrijfskundige richting en kan een ervaring van minimaal 3 jaar voorleggen.
 • Je beschikt over een grondige kennis van de audit- en risicomanagementtechnieken en volgt wijzigingen goed op.
 • Je hebt een goede kennis van complexe operationele en financiële processen. Je bent in staat om daarin risico’s te detecteren. Door jouw analysevermogen en proactiviteit begrijp je de impact die risico’s hebben op de bedrijfsprocessen.
 • Je hebt een goed inlevingsvermogen in de noden van de stakeholder.
 • Je gaat discreet en deontologisch om met betrouwbare informatie.
 • Je koppelt een groot analyse- en synthesevermogen aan sterke communicatieve en relationele vaardigheden.
 • Goede kennis Frans.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. 

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. 

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.