My Liantis

Sales

Oost-Vlaanderen, 18 feb 2021

key account manager

Je takenpakket

 • Als key accountmanager focus je op een gezonde dienstverlenende relatie met bestaande strategische klanten voornamelijk in regio Oost-Vlaanderen en met een focus op de zorgsector. Je zorgt ervoor dat de klant tevreden is van onze dienstverlening.
 • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor de klant. Je luistert systematisch naar de behoeften van onze klanten en vertaalt hun noden naar geïntegreerde oplossingen.
 • Je begeleidt de klant in onze materie (met focus op preventie en welzijn) en werkt actief aan de implementatie van de oplossingen.
 • Je ondersteunt de klant op een proactieve manier in het beheren van zijn preventiebudget.
 • Je helpt de klant optimaal gebruik te maken van subsidies die aangeboden worden vanuit de overheid.
 • Verder heb je oog voor de verdere commerciële uitbouw van onze dienstverlening binnen je portefeuille (up- en cross-selling).
 • Je bouwt ook intern een netwerk op zodat je samen met de operationele diensten (arbeidsartsen, klantenadviseurs, preventieadviseurs, regiocoördinatoren, etc.) de klantentevredenheid kan garanderen.
 • Je zorgt ervoor dat de verschillende disciplines (medisch toezicht, psychosociaal welzijn, ergonomie, arbeidsveiligheid, etc.) die actief zijn bij de klant, op elkaar zijn afgestemd en voldoende rekening houden met het HR- en welzijnsbeleid van de klant.
 • Je bent ondernemend in het signaleren en inspelen op ontwikkelingen in de markt (trends) en ons vakgebied.
 • Een aantal van onze klanten werken via openbare aanbestedingen. Je neemt initiatief om hiervoor in te schrijven en werkt de aanbesteding grondig uit.

Wie zoeken we?

 • Je bent minimaal in het bezit van een bachelordiploma.
 • Je hebt een aantal jaar ervaring in een commerciële functie, bij voorkeur in de dienstverlenende sector (bv. HR advies en begeleiding).
 • Je neemt graag een verantwoordelijke rol op en kan strategisch denken. Je creëert meerwaarde voor de klant en voor Liantis.
 • Je legt graag contacten met verschillende stakeholders, zowel intern als extern.
 • Je hebt interesse in de brede dienstverlening van Liantis en wil je hierin verdiepen.
 • Je kan je inleven in de situatie van een klant en hebt oog voor up- en cross-selling opportuniteiten.
 • Kennis Frans is geen must, maar wel een meerwaarde.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de salesbonus en de loonbonus zijn een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. Ten slotte vormt een bedrijfswagen met tankkaart onderdeel van je pakket.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster. Ook telewerk vanuit een ander Liantiskantoor behoort tot de mogelijkheid. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.