My Liantis

Human resources & Payroll

Gent, 28 jan 2019

klantenadviseur - payroll services

Ben je een kei in sociale wetgeving en hou je van klantencontact? Solliciteer dan vandaag nog voor de functie van klantenadviseur - payroll services!

De job

Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanspreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp jij de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega’s ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten.

Naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. Je weet op discrete wijze om te gaan met sociaal juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega’s met de nodige expertise.

Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de kortste keren dan ook een krak in het vak.


Waar zijn we naar op zoek?

  • Een bachelor (maatschappelijk adviseur, personeelswerk, rechtspraktijk …) of gelijkwaardig door ervaring;
  • Een echte teamplayer en tegelijk ook autonoom kan werken;
  • Een sterke interesse in sociale wetgeving;
  • Vlotte communicatieve vaardigheden;
  • Een flexibele mindset: geen vraag is jou teveel;
  • Graag én goed luistervaardigheden om vragen van klanten diepgaand te analyseren;
  • Ambitie om steeds bij te leren;
  • Bereid om andere kantoren in de regio bij te staan;
  • Ambassadeur van onze groep die zich perfect weet te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken.


Wat we te bieden hebben

Liantis biedt je een boeiende en uitdagende functie in een professionele werkomgeving die continu in beweging is. Je krijgt de nodige ruimte om je verder te ontwikkelen. Bovendien kan je rekenen op een competitieve wedde, aangevuld met maaltijdcheques en groeps- en hospitalisatieverzekering.