My Liantis

Human resources & Payroll

Brugge, 04 dec 2018

Klantenadviseur - payroll services

Ben jij gebeten door sociale wetgeving, loonadministratie en alles dat daarbij komt kijken? Grijp dan nu deze kans.

De job

Waaruit zal je takenpakket bestaan?

Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanspreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp jij de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega’s ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten.

Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de kortste keren dan ook een krak in het vak.

Jouw missie: Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen onze organisatie. Samen met je 1700 collega’s werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep.

Jouw takenpakket: Naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. Je weet op discrete wijze om te gaan met sociaal-juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega’s met de nodige expertise.

Waar zijn we naar op zoek?

Wij kijken uit naar een toffe collega die:

  • een ambassadeur is van onze groep en zich perfect weet te identificeren met de waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht;
  • een bachelordiploma (maatschappelijk adviseur, personeelswerk, rechtspraktijk …) heeft of gelijkwaardig door ervaring is;
  • een echte teamplayer is en tegelijk ook autonoom kan werken; een sterke interesse in sociale wetgeving heeft;
  • vlotte communicatieve vaardigheden bezit;
  • beschikt over een flexibele mindset: geen vraag is jou teveel; graag én goed luistert om de vragen van klanten diepgaand te analyseren; 4de ambitie heeft om steeds bij te leren, bereid is om andere kantoren in de regio bij te staan.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Ter versterking van het team in de Sint-Clarastraat in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste klantenadviseur - payroll services. 


Wat we te bieden hebben

Wat kunnen wij je bieden:

  • een uitdagende functie in een boeiende en professionele werkomgeving in volle beweging;
  • de nodige ruimte om je verder te ontwikkelen;
  • een aantrekkelijk verloningspakket met unieke voordelen;
  • een contract van onbepaalde duur.