My Liantis

Human resources & Payroll

Gentbrugge, 30 sep 2019

Klantenadviseur - payroll services

Ervaring in HR, net jouw diploma op zak of getriggerd door sociale wetgeving? Solliciteer snel voor deze topfunctie!

Je takenpakket

Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanspreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp jij de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega’s ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten.

Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de kortste keren dan ook een krak in het vak.

Jouw missie:

Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen onze organisatie. Samen met je 1700 collega’s werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep.

Jouw takenpakket:

Naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. Je weet op discrete wijze om te gaan met sociaal-juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega’s met de nodige expertise.

Wie zoeken we?

Wij kijken uit naar een toffe collega die:

  • een bacherlordiploma (maatschappelijk adviseur, personeeslwerk, rechtspraktijk …) heeft of gelijkwaardig door ervaring is;
  • een echte teamplayer is en tegelijk ook autonoom kan werken;
  • een sterke interesse in sociale wetgeving heeft;
  • vlotte communicatieve vaardigheden bezit;
  • graag én goed luistert om de vragen van klanten diepgaand te analyseren;
  • de ambitie heeft om steeds bij te leren;
  • ambassadeur van onze groep die zich perfect weet te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken.

Wat wij je te bieden hebben

Liantis biedt je een boeiende en uitdagende functie in een professionele werkomgeving die continu in beweging is. Je krijgt de nodige ruimte om je verder te ontwikkelen. Bovendien kan je rekenen op een competitieve wedde, aangevuld met maaltijdcheques en groeps- en hospitalisatieverzekering.