My Liantis

Verzekeringen

Leuven, 10 mrt 2021

klantenadviseur rechtsbijstand

Ben je administratief sterk en heb je interesse in verzekeringen? Klik snel verder!

Je takenpakket

Liantis risk solutions staat ondernemers en particulieren bij met advies en oplossingen die risico’s tot een minimum beperken. Als klantenadviseur ben je het vaste aanspreekpunt voor jouw klant voor alles wat de producten rond rechtsbijstand betreft.

  • Je beheert een portefeuille aan klanten en bent het eerste aanspreekpunt voor alle vragen omtrent rechtsbijstand. Je staat voornamelijk telefonisch en via mail in contact met jouw klanten.
  • Je maakt polissen en offertes op voor de klant en behandelt schadedossiers. Je kent je dossiers door en door.
  • Met je productkennis en administratieve skills ondersteun je onze accountmanagers en klantenadviseurs waar nodig.
  • Je bent bereid om deel te nemen aan commerciële acties van het kantoor, bijvoorbeeld belacties.

Wie zoeken we?

  • Je bent in het bezit van een relevant bachelordiploma en hebt interesse om je te verdiepen in verzekeringen.
  • Administratief werk schrikt je niet af.
  • Je hebt een commerciële feeling en communicatief sta je sterk in je schoenen, zowel schriftelijk als mondeling.
  • Je denkt proactief mee en kan op commerciële opportuniteiten inspelen.
  • Je hebt zeer goede kennis van Nederlands en Frans.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. 

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.