My Liantis

Administratie

Brugge, 05 nov 2020

Klantenadviseur sociaal verzekeringsfonds - nieuwe aansluitingen

Heb je interesse in het ondernemerschap en wil je je expertise uitbouwen op vlak van sociale zekerheid voor zelfstandigen? Dan is deze functie zeker iets voor jou!

Je takenpakket

Het team nieuwe aansluitingen van de klantendienst sociaal verzekeringsfonds is een expertiseteam dat zich focust op de kwalitatieve en efficiënte verwerking van nieuwe aansluitingen. Je bent verantwoordelijk voor een correcte aansluiting van ondernemers en vennootschappen, zodat deze zorgeloos hun onderneming kunnen opstarten. Als een echte compagnon de route zorg je voor een proactieve aanpak om de dienstverlening aan de klant voortdurend te verbeteren.

 • Je bent een bron van kwalitatieve expertise. Je zorgt voor een correcte en kwalitatieve aansluiting van ondernemers en vennootschappen bij het sociaal verzekeringsfonds van Liantis. Je bouwt hiervoor een grondige expertise op van de sociale zekerheid, analyseert en beantwoordt adviesvragen omtrent nieuwe aansluitingen en geeft bijstand in het oplossen van complexere dossiers. Je volgt de interne procedures en actuele wetgeving nauwgezet op en zorgt zo voor een correcte behandeling van de lopende dossiers.
 • Je kan je expertise op een goede manier overdragen, waardoor de klant en collega’s goed verder geholpen kunnen worden. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s van andere afdelingen en stelt je kennis ter beschikking.
 • Je vormt een hecht team met je collega’s, je bent goed op elkaar ingespeeld en weet perfect wie welke verantwoordelijkheid opneemt. Je draagt actief bij aan het teamoverleg, signaleert mogelijke verbeterpunten en neemt hierin ook actie. Je vormt elkaars back-up en ondersteuning en kan steeds op elkaar rekenen.
 • Je streeft naar een optimale dienstverlening voor elke klant. Binnen jouw functie doe je dit door ervoor te zorgen dat elke klant het juiste advies op het juiste moment ontvangt. En daarbij ga je net nog een stap verder door klanten proactief te adviseren en in te spelen op actuele noden en behoeften.

Wie zoeken we?

 • Je hebt bij voorkeur alvast een goede kennis van de sociale zekerheid voor zelfstandigen, je pikt snel nieuwe materie op en kan opgebouwde kennis gemakkelijk toepassen.
 • Je bent communicatief sterk, zowel in het Frans als in het Nederlands (tweetalig team).
 • Je bent hands-on, praktisch ingesteld en oplossingsgericht.
 • Je bent nauwkeurig en hebt een goed administratief inzicht.
 • Je bent een sterke organisator en slaagt erin om verschillende taken te combineren. Je weet bij drukke momenten het hoofd koel te houden.
 • Je schept plezier in het contact met klanten en streeft naar de ultieme klanttevredenheid. Als initiatiefnemer speel je proactief in op hun noden en behoeften.
 • Je bent positief ingesteld en wilt eigen skills en competenties voortdurend verbeteren.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Als jouw functie het toelaat, behoren tele- en thuiswerk tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.