My Liantis

Administratie

Brugge, 14 jan 2021

Management assistent Brugge

Word jij de vertrouwenspersoon waarop het management rekent? Solliciteer dan snel voor deze topfunctie!

Je takenpakket

 • Als management assistent sta je – samen met je collega’s van het directiesecretariaat - in voor de dagelijkse ondersteuning van het management op administratief en organisatorisch vlak.
 • Je behandelt inkomende telefoons, correspondentie en mails op onberispelijke wijze.
 • Je verleent ondersteuning gaande van agendabeheer, het voorbereiden van vergaderingen, seminaries en webinars tot het uitvoeren van discrete en vertrouwelijke opdrachten.
 • Verder neem je een verscheidenheid aan administratieve taken voor je rekening. Dit gaat van digitaal en papieren klassement, over het aanvullen van databases, tot het voorbereiden van diverse dossiers.
 • Je neemt waar nodig een coördinerende rol op in het kantoor te Brugge om zaken vlot te laten verlopen.

Wie zoeken we?

 • Je genoot een bacheloropleiding (of gelijkwaardig) office management/managementassistent.
 • Bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring achter de rug.
 • Je voelt je in je sas in een ondersteunende rol en bent een teamspeler die steeds haar/zijn verantwoordelijkheid opneemt.
 • Jouw administratieve skills staan buiten kijf. Je koppelt een stipte, nauwgezette en ordelijke werkstijl aan een uitmuntende kennis van het O365.
 • Je bent loyaal en discreet, maar ook proactief en stressbestendig.
 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit, met zin voor initiatief.
 • Het Nederlands beheers je zeer goed evenals een heel goede kennis van het Frans (zowel mondeling als schriftelijk)

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Als jouw functie het toelaat, behoren tele- en thuiswerk tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.