My Liantis

Marketing en communicatie

Brugge, 08 apr 2021

Online marketing officer

Werk jij graag digitale campagnes van A tot Z uit? Barst jij van de ideeën om content om te vormen tot toffe online formats? En beschik je over een creatieve, vlotte pen? Dan hebben we binnen Liantis een toffe uitdaging voor jou!

Je takenpakket

Als online marketing officer kom je terecht in het marketingteam van Liantis. Hieronder kan je alvast een greep uit je takenpakket vinden.

 • Je geeft mee vorm aan de inhoud en structuur van onze online platformen en applicaties. Daartoe horen onder andere onze website, blog, socialemediakanalen, …
 • Je beschikt over een vlotte pen. Je schrijft en herschrijft online content voor onze verschillende platformen. Je houdt bij het schrijven van je teksten steeds rekening met het communicatiekanaal en de doelgroep.
 • Je zet online campagnes op, al dan niet in samenwerking met interne en externe partners, en volgt alles nauwgezet verder op.
 • Je hebt een grote passie voor digitale marketing en volgt de laatste digitale trends op de voet.
 • Je zet je schouders onder de verdere uitbouw van de online aanwezigheid van Liantis.

Wie zoeken we?

 • Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma in marketing/communicatie, of je bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt een basis kennis van een aantal onlinemarketing domeinen: SEO, SEA, e-mailingmarketing, conversie-optimalisatie, digital storrytelling…
 • Je beschikt over sterke communicatievaardigheden en kan informatie en ideeën helder verwoorden.
 • Je bent sterk data-driven. Je neemt beslissingen op basis van analytics, A/B testing…
 • Je hebt een hands-on ingesteldheid. Je vat de koe graag bij te horens. Kortom, you walk the talk!
 • Kwaliteit is belangrijk: je werkt efficiënt en hebt oog voor detail.
 • Je bent gepassioneerd om samen met ons gedreven team mee te werken aan de groei van onze organisatie.
 • Je weet vlot contacten te leggen en te onderhouden.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Als jouw functie het toelaat, behoren tele- en thuiswerk tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.