My Liantis

Human resources & Payroll

Brugge, 05 sep 2019

Payroll Manager

Ben jij een geboren leider en gepassioneerd door HR en payroll? Solliciteer dan snel! 

Je takenpakket

Als payrollcoördinator kom je terecht op onze HR-dienst in een team van 5 enthousiaste payrollmedewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de payrolldienst en het efficiënt beheer van de volledige flow van de personeelsadministratie. Je bent coach, motivator en klankbord.

Daartoe behoren onder andere volgende verantwoordelijkheden:

 • Samen met de collega’s verzeker je een vlot verloop, correct en tijdig, van de personeels- en loonadministratie. Dit behelst zowel de berekening en uitbetaling van de lonen als het opmaken en afleveren van contracten, attesten en documenten.
 • Je treedt op als aanspreekpunt voor een aantal diensten binnen Liantis en beantwoordt vragen van het personeel, gaande van arbeids- en sociale wetgeving tot meer praktische vragen m.b.t. tewerkstelling.
 • Je fungeert als aanspreekpunt en kwaliteitsbewaker rond sociale wetgeving: je zorgt dat de sociale reglementering nageleefd wordt, je houdt arbeidsreglementen up-to-date...
 • Verder sta je ook in voor een vlotte communicatie met het management, je levert input en werkt mee aan een optimale rapportering van de personeelskosten, status afwezigheden, verlof- en overurentellers, enzovoort. Je houdt je kennis van sociale wetgeving permanent up-to-date.
 • Je levert een bijdrage aan de opvolging en optimalisering van de administratieve processen en zorgt via het verzamelen, registreren, controleren en updaten van personeelsgegevens voor actuele en juiste personeelsinformatie.
 • Je rapporteert aan de HR-directeur.

Wie zoeken we?

Je bent een Liantis-ambassadeur, die zich perfect weet te identificeren met de waarde : schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

 • Je bezit een masterdiploma of je bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Je kan terugblikken op 5 à 10 jaar ervaring, bij voorkeur in een leidinggevende positie.
 • Je beschikt over een grondige sociaal-juridische kennis en volgt wijzigingen nauwgezet op.
 • Een uitstekende kennis van het Office-pakket (Outlook en Excel) is een must.
 • De dynamiek van een HR-dienst schrikt jou niet af. Je bent resultaatsgericht, communicatief en sterk in plannen en organiseren. 
 • Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie.
 • Kennis Frans is een groot pluspunt.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Liantis biedt je een voltijdse uitdagende functie in een boeiende en professionele werkomgeving in volle beweging, de nodige ruimte om je verder te ontwikkelen, alsook een competitieve wedde aangevuld met bedrijfswagen, maaltijdcheques en groep- en hospitalisatieverzekering.