My Liantis

Gezondheid, Preventie & Welzijn

Herentals, 15 jan 2020

Regiocoördinator

Ben jij een peoplemanager met goede coördinerende en relationele skills? Stel je vandaag nog kandidaat!

Je takenpakket

De externe dienst voor preventie en bescherming op het werk waakt mee over de gezondheid van de medewerkers via medisch toezicht, risicoanalyses en inhoudelijke ondersteuning/opleiding van medewerkers.

Als regiocoördinator sta je in voor de operationele leiding en coördinatie van ons team klantenadviseurs in het kantoor in Herentals. Dagelijks staat het team in voor de planning van de medische onderzoeken en opvolging van de klantendossiers. Je neemt volgende verantwoordelijkheden op:

  • Je coacht, motiveert en ondersteunt een zestal klantenadviseurs. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service.
  • Je zorgt voor een goede planning en organisatie van de regiowerking. Je werkt (samen met collega’s) processen, flows en procedures uit die passen binnen het ruimere kader van de dienstverlening van Liantis.
  • Verder neem je een belangrijke rol op in het relatiebeheer en borg je de klantentevredenheid. Je denkt proactief mee de klant en vertaalt hun vragen/noden naar geïntegreerde oplossingen. Hiertoe werk je nauw samen met onze preventieadviseurs, paramedici, arbeidsartsen en accountmanagers.
  • Je gaat regelmatig op klantenbezoek.
  • Je werkt hoofdzakelijk vanuit ons kantoor in Herentals en rapporteert aan onze regiomanager.

Wie zoeken we?

  • Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma en hebt een eerste relevante werkervaring in een leidinggevende of coördinerende rol achter de rug.
  • Je bent een sterke organisator en trekkersfiguur met een hands-on mentaliteit.
  • Je hebt de natuurlijke flair om een team te coachen en naar een hoger niveau te tillen.
  • Je bent een vlotte contactenlegger met commerciële ingesteldheid die graag duurzame klantenrelaties opbouwt.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. Ten slotte vormt een bedrijfswagen met tankkaart onderdeel van je pakket.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.