My Liantis

Verzekeringen

Brugge, 09 mrt 2021

teamcoördinator schadebeheer

Je takenpakket

In deze leidinggevende functie is het jouw taak om de dienst schade verder uit te bouwen. Enerzijds coach je je team, maar daarnaast beheer je ook een aantal grotere schadedossiers. Je bent frequent op de baan, waarbij je deelneemt aan de meer complexe expertises bij klanten. Je bouwt mee aan een kwalitatief hoogstaande dienstverlening en klantentevredenheid binnen Risk Solutions.

Concreet ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  

  • Je staat aan het hoofd van een team klantenadviseurs ' schade '  in Geel en Brugge.  Hierbij stuur je zes medewerkers direct aan. Als coach til je het team naar een hoger niveau. Je motiveert, stimuleert en adviseert je medewerkers in hun groei en in hun day to day business. Je staat dicht bij het team, en ondersteunt hen in dossiers. Wekelijks hou je overleg en informeer je hen over nieuwe zaken.
  • Je bent goed op de hoogte van de verschillende taken, processen en procedures die binnen het team uitgevoerd worden. Je denkt kritisch na over procesoptimalisatie. Je volgt mee op dat een kwalitatieve dienstverlening naar de klant gegarandeerd wordt.
  • Je behandelt zelf een aantal zwaardere schadedossiers en onderhandelt met de verschillende stakeholders, zorgt voor de juiste argumentatie bij weigering of discussie en maakt dat dossiers op een goede en efficiënte manier behandeld worden.
  • In jouw rol ben je geregeld op pad, waarbij jij je klanten bijstaat in expertise bij schade (gemiddeld zo'n 5tal expertises per week). Hierbij ben je vooral actief regio Kempen, Limburg, Antwerpen en Brabant.
  • Je werkt nauw samen met de andere teamcoördinatoren binnen Risk Solutions. Maandelijks heb je overleg met hen en het management. Je rapporteert aan de Manager Risk Solutions.

Wie zoeken we?

  • Je hebt een masterdiploma, en kan een aantal jaren ervaring voorleggen in de wereld van de verzekeringen (schade B2B of B2C). Een juridische expertise is een plus.
  • Je schept voldoening uit het coachen, motiveren en inspireren van collega’s. Je bent een sterke en communicatieve teamplayer die mensen weet mee te krijgen.
  • Je bent een ondernemend en flexibel persoon met een wakkere geest en met een goede zelforganisatie. Je bent commercieel (erg) sterk, pakt dingen vast en durft nieuwe ideeën naar voor te schuiven.
  • Je houdt ervan om je zowel te verdiepen in dossiers, maar ook op de baan te zijn en je klanten bij te staan in expertises.
  • Op een diplomatische manier initieer je procesoptimalisatie en veranderingsprocessen. Dankzij je helikopterzicht breng je continue verbetering en stuur je de processen goed aan.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. Ten slotte vormt een bedrijfswagen met tankkaart onderdeel van je pakket.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Als jouw functie het toelaat, behoren tele- en thuiswerk tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.