My Liantis

Recht & Juridische dienstverlening

Vlaams-Brabant & Brussel, 25 feb 2021

Teamlead - zelfstandig ondernemen

Ben je een geboren leider en op zoek naar een job met klantencontact? Solliciteer snel voor deze topfunctie!Ter versterking van het team van Liantis zelfstandig ondernemen in Brussel zijn we op zoek naar een enthousiaste teamlead.

Je takenpakket

Als teamcoördinator ben je een facilitator en coach voor je team en de medewerkers binnen dit team. Je bent verantwoordelijk voor een goede teamwerking en de groei en ontwikkeling van elke individuele medewerker. Dit alles met als doel de klant een optimale dienstverlening te garanderen.

 • Coach en motivator: Je motiveert, stimuleert en ondersteunt medewerkers in hun groei en ontwikkeling. Je hebt hierbij oog voor individuele talenten en ambities en stimuleert een growth mindset en leercultuur. Je coacht het team naar open feedback en communicatie en neemt hen mee in verandering. In dit kader voer je ook de hr-gesprekken (groeigesprek, verzuim, bijsturing, loopbaangesprek,..) met de medewerkers.
 • Facilitator: Je ondersteunt en begeleidt je team om de strategie en visie van de organisatie verder door te vertalen naar concrete teamdoelstellingen, acties en resultaten. Je weet je team te enthousiasmeren om hier volop op in te zetten. Je zorgt er samen met je team voor dat deze doelstellingen behaald worden.
 • Teamwerking: Je zorgt voor synergie in het team. Je faciliteert het groepsgevoel en de samenwerking. Je geeft en krijgt gerichte feedback en gaat hiermee ook aan de slag. Je daagt het team uit om continu te verbeteren, sterker te staan als team en samen op zoek te gaan naar oplossingen. Je begeleidt jouw team naar meer zelforganisatie en verantwoordelijkheid bij medewerkers. Je stimuleert de leercultuur en growth mindset ook op teamniveau.
 • Kwaliteitscoach: Je bent goed op de hoogte van de verschillende taken, processen en procedures die binnen het team uitgevoerd worden. Je volgt een goede implementatie op en denkt kritisch na over procesoptimalisatie. Je volgt mee op dat een kwalitatieve dienstverlening naar de klant gegarandeerd wordt.
 • Inspirator voor verandering: Je neemt medewerkers en het team mee in verandering door helder te communiceren over de reden en doelstelling van deze verandering. Je inspireert je team tot beweging. Je creëert een omgeving waarin medewerkers de verandering zo gemakkelijk mogelijk kunnen doormaken en realiseren.
 • Planner en organisator: je bent verantwoordelijk voor de organisatie en supervisie van de dienstverlening in de regio en brengt structuur in de dagdagelijkse werking. Je zorgt ervoor dat een kwaliteitsvolle en correcte uitvoering van het werk gegarandeerd wordt naar de klant. Daarnaast neem je ook het voortouw in de planning en organisatie van rekrutering en selectie, onthaal van nieuwe medewerkers, opleidingen, teamoverleg, enzovoort. Je faciliteert het team om hier zelf ook verantwoordelijkheden in op te nemen.
 • 100% klantenervaring: Je stimuleert klantgericht handelen binnen het team. Je ondersteunt en begeleidt medewerkers in het proactief adviseren en inspelen op actuele noden en behoeften van de klant. Je leert je team oog te hebben voor opportuniteiten binnen de brede dienstverlening van Liantis. Je bouwt een goede kennis op van de Liantis-klant en breidt actief je netwerk uit over verschillende diensten en teams. Op die manier streef je samen met je team naar een optimale dienstverlening voor elke klant.

Wie zoeken we?

 • Je haalt voldoening uit het coachen, motiveren en inspireren van anderen.
 • Je bent positief ingesteld en wilt eigen skills en competenties voortdurend verbeteren.
 • Je bent hands-on, praktisch ingesteld en oplossingsgericht.
 • Je bent gedreven en flexibel: je kan je regelmatig verplaatsen naar de regionale kantoren in Brussel en Vlaams-Brabant.
 • Je hebt bij voorkeur al kennis van de materie binnen het sociaal verzekeringsfonds en/of ondernemingsloket. 
 • Je hebt een goede kennis van Nederlands en Frans. 

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Als jouw functie het toelaat, behoren tele- en thuiswerk tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.