My Liantis

Gezondheid, Preventie & Welzijn

Antwerpen, 01 mrt 2021

Teamleader arbeidsgeneeskunde

Ben je arbeidarts met leidinggevende kwaliteiten? Solliciteer snel voor deze functie als teamleader arbeidsgeneeskunde.

Je takenpakket

De externe dienst voor preventie en bescherming op het werk waakt mee over de gezondheid van de medewerkers via medisch toezicht, risicoanalyses en inhoudelijke ondersteuning en opleiding van medewerkers.

 • Als teamleader arbeidsgeneeskunde stuur je binnen de provincie Antwerpen een team aan dat bestaat uit een tiental arbeidsartsen.
 • Je stimuleert, coacht en stuurt teamleden bij op gedrag en prestaties in elke fase van hun loopbaan met aandacht voor hun persoonlijke ontwikkeling en groei.
 • Je zorgt voor synergie in het team en faciliteert het groepsgevoel en de interdisciplinaire samenwerking, zowel binnen je regio als binnen Liantis.
 • Je stimuleert het klantgericht denken en handelen binnen het team.
 • Je denkt proactief mee over de organisatie, de strategie en het beleid, en draagt deze overtuigd uit.
 • Je hebt oog voor het werkvolume van de medewerkers en volgt de verdeling van de verschillende taken op. Je hebt hierbij aandacht voor de optimalisatie van werkprocessen en –afspraken.
 • Je voert formele en informele gesprekken met de teamleden en wordt betrokken bij nieuwe aanwervingen binnen het team.
 • Je werkt nauw samen met de regiocoördinator en de teamleader bedrijfsverpleegkunde en risicobeheersing rond de klanten in je regio.

Wie zoeken we?

 • Je bent arts met specialisatie/diploma arbeidsgeneeskunde (preventieadviseur – arbeidsgeneeskunde).
 • Je deinst er niet voor terug om een trekkersrol op te nemen en je kan een constructieve samenwerking faciliteren.
 • Je bent communicatief vaardig en beschikt over een klant- en mensgerichte houding.
 • Je werkt oplossingsgericht en beschikt over een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je draagt integriteit hoog in het vaandel.
 • Standplaats is in overleg te bepalen.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. Ten slotte vormt een bedrijfswagen met tankkaart onderdeel van je pakket.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Als jouw functie het toelaat, behoren tele- en thuiswerk tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.