My Liantis

Gezondheid, Preventie & Welzijn

Verschillende regio's, 10 sep 2020

Tijdelijke bedrijfsverpleegkundige - griepcampagne

Heb je een diploma verpleegkunde en heb je zin om in een tijdelijke functie bij te dragen aan de griepcampagne bij onze klanten? Solliciteer snel voor deze topfunctie!

Je takenpakket

De externe dienst voor preventie en bescherming op het werk waakt mee over de gezondheid van de medewerkers via medisch toezicht, risicoanalyses en inhoudelijke ondersteuning/opleiding van medewerkers. Voor verschillende regio's (Midden-West-Vlaanderen, Zuid-West-Vlaanderen, Limburg, Herentals, Puurs of Wallonië) zijn we op zoek naar verpleegkundigen die onze teams tijdelijk willen komen versterken in het najaar.

Als tijdelijke extra hulp zal je ingezet worden voor volgende zaken:

  • Je voert griepvaccinaties uit op locatie bij onze klanten
  • Bij binnenkomende aanvragen voor het afnemen van covid testen sta jij ook paraat om hieraan mee te werken.
  • Je geeft correcte informatie door aan de klantenadviseurs voor een foutloze facturatie en opvolging van het klantendossier.

Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding. Afhankelijk van je persoonlijke noden volg je de eerste weken mee met verschillende collega’s. Zij ondersteunen jou graag vanuit hun expertise. Je staat ook in nauw contact met je teamleader voor tussentijdse feedbackmomenten.

Wie zoeken we?

  • Je beschikt over een bachelordiploma verpleegkunde (A1).
  • Je hebt een rijbewijs B en een eigen wagen. Uiteraard kan je voor de verplaatsingen rekenen op een voordelige kilometervergoeding.
  • Je stelt je flexibel op en ziet het zitten om meerdere verplaatsingen te doen in jouw toegewezen regio.
  • Je ziet het haalbaar om te werken in één van volgende regio's: Midden-West-Vlaanderen, Zuid-West-Vlaanderen, Limburg, Herentals, Puurs of Wallonië.
  • Vanuit jouw proactieve houding neem je regelmatig contact op met je leidinggevende, de klantenadviseur en de arts.
  • Je weet tijdens drukke periodes het hoofd koel te houden.
  • Je staat open voor een tijdelijke tewerkstelling tot december 2020.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging en krijgt de kans om hier in een tijdelijke opdracht aan bij te dragen.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een uurrooster met een totaal van 38 uur per week.