My Liantis

Individuele coaching voor ondernemers

Je loopbaan als ondernemer ligt bezaaid met uitdagingen en opportuniteiten. Je hebt heel wat knopen door te hakken, terwijl je tegelijkertijd je zaak draaiende moet houden. Het is dan ook meer dan normaal dat je even het noorden kwijtraakt. Liantis reikt je een helpende hand met individuele coaching op maat van ondernemers.

Individuele coaching voor ondernemers

Waarom deze coaching?

Je verhaal als ondernemer beslaat een pak boeiende hoofdstukken, van je groei- en bloeifase tot het moment waarop je je zaak wil overlaten. Ieder nieuw hoofdstuk brengt nieuwe vragen en keuzes met zich mee:

Uitdagingen tijdens je groeifase

  • Ik ben een tijdje bezig en merk dat ik mezelf anders dien te organiseren om alle taken nog goed gedaan te krijgen. Hoe pak ik zoiets aan?
  • Ik wil graag groeien, maar op welke manier doe ik dit het best? Door mijn aanbod uit te breiden? Door resoluut voor een niche te kiezen? Door andere klantensegmenten aan te boren?
  • Hoe zorg ik dat ik mijn zakelijke doelen blijf halen? Hoe vertaal ik mijn keuzes naar haalbare doelen? Welke strategie hanteer ik het best?
  • Ik wil mijn eerste personeelslid aanwerven maar heb twijfels over hoe ik die het best aanstuur
  • Hoe zorg ik dat mijn personeel zich goed blijft voelen en zich optimaal blijft inzetten?

Een klankbord voor ondernemers

Je bent absoluut niet de eerste ondernemer die voor deze belangrijke vraagstukken komt te staan. En je staat er ook niet alleen voor. Tijdens een individueel coachingstraject helpen we je een helder beeld te vormen van jouw situatie. Samen gaan we op zoek naar antwoorden die jou en jouw zaak vooruit helpen. 

Op wie is deze individuele coaching gericht?

Elke zelfstandige, vrijeberoeper of kmo-zaakvoerder kan bij ons terecht voor een coachingstraject op maat.

Wat mag je verwachten van een individueel coachingstraject voor ondernemers?

We werken op individuele basis en op maat van jouw specifieke situatie. Een standaardtraject omvat 8 uur coaching, verspreid over verschillende gesprekken. Sowieso gaan we van start met een eerste, vrijblijvend verkenningsgesprek. Na dit gesprek beslis je zelf of je verder gaat in jouw traject.

In de vervolggesprekken bekijken we stapsgewijs en vanuit verschillende standpunten jouw aanpak en de resultaten die je boekt. We reiken je de nodige handvatten aan waarmee je zelf tot nieuwe inzichten kan komen.

Het resultaat van een traject is een concreet plan, op maat van jouw onderneming. Met dit plan ben je gewapend om jouw zaak te transformeren naar een constructieve en duurzame organisatie.

Hoeveel kost ondernemerscoaching?

Een volledig coachingstraject van 8 uur houdt een beperkte bijdrage in dankzij een tegemoetkoming van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen.


Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

visual-vlaio-unizo-liantis