My Liantis

Ontbijtsessies voor boekhouders en accountants: blijf op de hoogte van alle nieuwigheden

Via onze ontbijtsessies blijf je als boekhouder of accountant steeds op de hoogte van alle nieuwigheden in de wereld van zelfstandigen. Zo kan jij je klanten nóg beter bijstaan.

Waarom deze opleiding?

De wereld van zelfstandigen staat nooit stil. Denk maar aan de vele aanpassingen aan het sociaal statuut, de hervorming van het vennootschapsrecht en de grote verandering die digitalisering met zich meebrengt. Het is niet gemakkelijk om al deze evoluties op de voet op te volgen.

Daarom organiseren we bij Liantis verschillende reeksen gratis ontbijtsessies. Zo blijf jij als boekhouder of accountant altijd op de hoogte van deze nieuwigheden!

Voor wie zijn de ontbijtsessies geschikt?

Alle boekhouders en accountants die op de hoogte willen blijven van nieuwigheden in de wereld van zelfstandigen, zijn meer dan welkom op deze sessies.

Wat mag je verwachten van de ontbijtsessies?

Terwijl jij geniet van een ontbijt, zorgen onze kennisexperts ervoor dat je helemaal up-to-date bent rond een actueel thema. Je krijgt ook de kans om met andere boekhouders en accountants in contact te treden.

Na afloop ontvang je bovendien een BIBF-/IAB-attest van twee uur!

Programma

De sessies beginnen om 8.30 uur en eindigen om 10.30 uur.

Bij de introductie van het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen (het “WVV”), dat op 1 mei 2019 in werking trad, werd de besloten vennootschap of BV (de oude BVBA) naar voor geschoven als de basisrechtsvorm.

Ook al werden vooral de regels voor de BV versoepeld, toch blijft het ook interessant om voor een vennootschap onder firma (VOF) of commanditaire vennootschap (CommV) te kiezen. Wij lichten de voordelen van deze rechtsvormen graag verder toe tijdens de ontbijtsessie.

Prijs

Deze sessies zijn volledig gratis. Je hoeft je dus enkel nog in te schrijven!

Schrijf je in

No course moments available.