My Liantis

Afwezigheden in mijn bedrijf: reeks van drie opleidingen

Als kmo-werkgever kreeg je misschien al eens te kampen met absenteïsme in je onderneming. Daarom is het belangrijk om te weten wat je kan ondernemen, wat de juridische aandachtspunten zijn én hoe je een breder beleid uittekent voor meer gemotiveerde medewerkers.

Liantis organiseert drie verschillende opleidingen met telkens een andere insteek. Je kiest zelf of je de hele reeks volgt, of enkel één specifieke opleiding.

Opleiding 1: afwezigheden in mijn bedrijf, hoe pak ik dat aan?

Tijdens deze infosessie leer je wat de belangrijkste oorzaken en gevolgen zijn van absenteïsme. Aan de hand van cijfermateriaal over jouw onderneming krijg je een realistisch zicht op de afwezigheden.

Ontdek deze opleiding >>

Opleiding 2: hoe maak ik afwezigheden bespreekbaar en welke juridische krijtlijnen gelden er?

Open communicatie tussen jou en je medewerkers kan je onderneming alleen maar ten goede komen. Maar hoe pak je dat nu precies aan, zo’n gesprek met een medewerker over zijn afwezigheid? En wat zijn je juridische rechten en plichten?

Ontdek deze opleiding >> 

Opleiding 3: hoe krijg ik meer gemotiveerde medewerkers?

Als werkgever streef je constant naar een goede sfeer binnen je bedrijf. Want gelukkige medewerkers geven je onderneming een boost en zijn dé remedie tegen absenteïsme. Deze masterclass-opleiding geeft concrete tips om hier volop op in te zetten. 

Ontdek deze opleiding >>

Prijs

Schrijf je in voor de drie opleidingen en geniet van een voordeeltarief van 375 euro. Bovendien krijg je via de kmo-portefeuille tot 40% terugbetaald!

Schrijf je in

Brugge

26/04/2019 - 13/09/2019 | 09:00 - 12:00

Volzet