My Liantis

Coachingtraject: wapen je tegen stress als ondernemer

Als ondernemer een gezond evenwicht vinden tussen je zaak en je privéleven, is niet altijd makkelijk. Voor je het goed en wel beseft, slorpen tal van stressfactoren je kostbare energie op. Daarom bieden wij een 4-delig coachingtraject aan op maat van zelfstandigen om zich te wapenen tegen stress.

Waarom deze opleiding?

  • 1 op de 3 zelfstandigen heeft meestal tot altijd last van stress of vermoeidheid.
  • 7 op de 10 zelfstandigen kunnen zelfs op hun vrije dagen hun werk mentaal niet loslaten.

Of zoals Marianne van der Wielen, ondernemerscoach bij Liantis, het verwoordt: “Stress. Bijna alle ondernemers die ik begeleid, hebben problemen met stress. In allerlei vormen en gradaties en met allerlei oorzaken aan de basis, maar bijna altijd komen ze omdat ze stress hebben.”

Het is dan ook geen overbodige luxe om samen met een coach vanuit je eigen unieke context als ondernemer in kaart te brengen wat je energie geeft en wat je nu juist te veel stress bezorgt.

Voor wie is de opleiding geschikt?

Elke zelfstandige, vrijeberoeper of kmo-zaakvoerder die stress ervaart en graag een coachingtraject op maat wenst.

Wat mag je verwachten?

Tijdens het coachingtraject reikt een ondernemerscoach van Liantis jou handvaten aan om te leren omgaan met stress. Samen gaan jullie op zoek naar oplossingen. Geen psychologisch gegraaf naar ‘waar komt het vandaan’, maar wel concrete tips en tricks die je meteen kan toepassen.

Het 4-delig coachingtraject ziet er als volgt uit:

  • Gemeenschappelijke sessie van 2u30 waarin je samen met een beperkt aantal andere ondernemers praktische tips om met stress om te gaan, uitwisselt. Daarnaast gaan jullie ook dieper in op ‘wat is stress’ en hoe dat zich specifiek kenmerkt bij ondernemers.
  • Drie individuele contactmomenten voor elke ondernemer na de gemeenschappelijke sessie. Tijdens deze contactmomenten wordt dieper ingegaan op jouw specifieke situatie. Samen met een ondernemerscoach ga je na welke acties nodig zijn om je weerbaarder op te kunnen stellen tegen stress. 

Prijs

De kostprijs voor het 4-delig coachingtraject bedraagt 250 euro (excl. btw). 

visual-vlaio-unizo-liantis

Schrijf je in

No course moments available.