My Liantis

Individueel adviesaanbod 'Ondernemers op een Kruispunt'

Sta je als zelfstandig ondernemer op een belangrijk kruispunt of een kantelmoment in uw ondernemerscarrière

Dan kan je beroep doen op onze specialisten voor individuele adviesgesprekken van fiscale, juridische, bedrijfseconomische, financiële en sociale aard.

Ondernemers op een kruispunt

Inhoud

Je krijgt als zelfstandige, bedrijfsleider of vrij beroeper een unieke gelegenheid tot het inwinnen van persoonlijk én professioneel advies over 13 verschillende sleutelthema’s van ondernemen zoals:

 • Fiscale aspecten en waardebepaling zaak bij overname, verkoop, opvolging of overlaten‎?
 • Juridische aspecten bij opvolging, overname, verkoop of (familiaal) overlaten‎?
 • Overnameplatformen: hoe te gebruiken als overlater of als kandidaat-overnemer?‎ Op zoek naar (meewerkend) vennoot?‎
 • Zelfstandigenpensioen, mogelijkheden bijverdienen (toegelaten arbeid), sociaal statuut, stopzettingsmodaliteiten‎?
 • (Einde)loopbaanbegeleiding en carrièrecoaching? Bemiddeling?  Begeleiding familiale en sociale aspecten van het overdrachtsproces?
 • ‎Successieplanning, schenking en financiële toekomstplanning (zowel zakelijk als privé)?
 • ‎Een nieuwe zaak opstarten of overnemen?
 • ‎Vastgoed & eigendom (privé- en bedrijfsvastgoed): (ver)kopen of (ver)huren‎?
 • ‎Aanvullende voorzieningen, ziekteverzekering , verzekeringen na stopzetting, voordelen & uitkeringen na pensionering?
 • ‎‎Financieringsmogelijkheden bij starten, overnemen of overlaten?‎‎
 • Wat met personeel bij overlaten of overnemen van bedrijf of bij stopzetting?‎
 • Subsidies en steunmaatregelen bij starten, overnemen of overlaten‎ ?
 • ‎Advies & begeleiding bij doorstart of ondernemen in moeilijkheden?  Herstarten na faling?‎

 

Omwille van Corona kozen wij voor een veilige formule van gepersonaliseerde adviesverstrekking. Een adviesformule die toelaat je efficiënt én op persoonlijke wijze  bij te staan én te adviseren.

Om tegemoet te komen aan jouw individuele vragen, zullen onze domeinexperten/adviseurs je  in de periode december 2020 - januari 2021 persoonlijk contacteren via mail of telefonisch. Indien je dit wenst, bestaat de mogelijkheid om een individuele Skype, Teams of Zoom adviessessie voor te stellen op het tijdstip dat je het beste past. In het geval dat de Covid-19 veiligheidsrichtlijnen het op dat moment zouden toelaten, kan het adviesgesprek eventueel ook fysiek doorgaan na persoonlijke afspraak.

Inschrijven voor één of meerde keuzemogelijkheden aan individuele adviezen vind je op onze programmasite www.ondernemersopeenkruispunt.com .

Tevens kan je inschrijven voor een online infosessie over het onderwerp ‘waardebepaling van een zaak’ en ‘het gebruik van Overnamemarkt.be’. Deze sessie zal onder vorm van een webinar online aangeboden worden op donderdagavond 17 december 2020 van 19u00 tot 20u30.

 

Inschrijvingsprijs

De inschrijvingsprijs bedraagt slechts 25 euro. Begrepen in deze prijs is een exemplaar van het handboek ‘Een zaak overlaten, verkopen of beëindigen’, dat u in de loop van december via de post zal worden toegezonden.

 

Informatie & inschrijven? 

Meer informatie en online inschrijven via de eventsite www.ondernemers-op-een-kruispunt.com. Hier vind je het volledige overzicht van het adviesprogramma en kan je

 • een afspraak reserveren voor individueel advies bij de experts rond de verschillende onderwerpen die  jezelf verkiest;
 • alle verdere nuttige info raadplegen.

Een  initiatief van Integraal (opleidingsinstituut Liantis Ondernemen 50+)  met de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen, Liantis, Overnamemarkt, UNIZO, KBC en met de medewerking van verschillende beroepssectoren en beroepsinstituten.

Schrijf je in

No course moments available.