My Liantis

Ontbijtsessies voor boekhouders en accountants: blijf op de hoogte van alle nieuwigheden

Via onze ontbijtsessies blijf je als boekhouder of accountant steeds op de hoogte van alle nieuwigheden in de wereld van zelfstandigen. Zo kan jij je klanten nóg beter bijstaan.

Waarom deze opleiding?

De wereld van zelfstandigen staat nooit stil. Denk maar aan de vele aanpassingen aan het sociaal statuut, de hervorming van het vennootschapsrecht en de grote verandering die digitalisering met zich meebrengt. Het is niet gemakkelijk om al deze evoluties op de voet op te volgen.

Daarom organiseren we bij Liantis verschillende reeksen gratis ontbijtsessies. Zo blijf jij als boekhouder of accountant altijd op de hoogte van deze nieuwigheden!

Voor wie zijn de ontbijtsessies geschikt?

Alle boekhouders en accountants die op de hoogte willen blijven van nieuwigheden in de wereld van zelfstandigen, zijn meer dan welkom op deze sessies.

Wat mag je verwachten van de ontbijtsessies?

Terwijl jij geniet van een ontbijt, zorgen onze kennisexperts ervoor dat je helemaal up-to-date bent rond een actueel thema. Je krijgt ook de kans om met andere boekhouders en accountants in contact te treden.

Na afloop ontvang je bovendien een BIBF-/IAB-attest van anderhalf uur!

Programma

De sessies beginnen om 8.30 uur en eindigen om 10.30 uur.

In deze reeks gaan we dieper in op klanten met betalingsproblemen, en hoe we hierin een oplossing kunnen bieden. Daarnaast gaan we ook dieper in op:

  • My Liantis: hoe kan ons online platform je bijstaan wanneer je klanten met betalingsproblemen hebt?
  • Employee benefits: wat zijn de laatste trends?

Prijs

Deze sessies zijn volledig gratis. Je hoeft je dus enkel nog in te schrijven!

Schrijf je in

No course moments available.