My Liantis

Opleiding VCA-attest bouw

In de bouw gelden er echter een aantal extra veiligheidsvoorschriften. Met een VCA-attest garandeer je de veiligheid van je arbeiders én derden. Liantis organiseert een opleiding mét examen om zo’n attest te behalen.

Waarom deze opleiding?

Krijg je te maken met een drukke periode in de zomervakantie, of wil je graag de afwezigheid van een vaste medewerker opvangen? Dan kan zowel een jobstudent als een uitzendkracht een oplossing bieden om die drukte op te vangen. Tijdelijk personeel zoals jobstudenten of uitzendkrachten voldoen niet altijd aan die vereisten.

Om te kunnen werken als jobstudent of uitzendkracht in de bouw moet jouw kandidaat:

  • in het bezit zijn van een VCA-attest,
  • of een veiligheidsopleiding gevolgd hebben
  • of minstens 5 jaar ervaring hebben in de bouw gedurende de laatste 15 jaar.

Wil je zorgen dat jouw tijdelijk teamlid hieraan voldoet? Laat hem dan deze opleiding volgen om zo het nodige attest te behalen.

Tip: om volledig aan de veiligheidsvoorschriften te voldoen, zorg je best dat je tijdelijke werkkracht beschikt over een werkpostfiche én dat hij of zij toegevoegd wordt aan je burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Schakel je tijdelijk iemand in om bij te springen tijdens drukke periodes, dan heeft je jobstudent of uitzendkracht een VCA-attest nodig. Met deze opleiding is het attest zo binnen en kan je ze probleemloos inschakelen!

Programma

De eerste dag wordt de cursus basis VCA overlopen. Aan het einde van deze dag krijgen de kandidaten de mogelijkheid om het examen af te leggen. Indien ze niet slagen, kunnen ze de volgende dag terugkomen voor een tweede kans.

Prijs

De prijs voor deze opleiding bedraagt 80 euro per persoon.

Schrijf je in

No course moments available.