My Liantis

Seminarie 3 sociale verkiezingen: voorbereiding verkiezingsdag

In mei 2020 zullen er ook in jouw onderneming sociale verkiezingen plaatsvinden. De seminaries en workshop van onze partner Agoria bereiden je hier tot in de puntjes op voor, zodat je zeker niets over het hoofd ziet. Deze seminaries zijn inbegrepen in het pakket sociale verkiezingen van Liantis.

Seminarie 3: voorbereiding verkiezingsdag

In maart en april 2020 is het tijd voor het derde seminarie. Hier ga je dieper in op de voorbereiding op de verkiezingsdag, met aandacht voor volgende onderwerpen:

  • Organisatie van stembureaus
  • Verloop van de stemming
  • Tellen van stemmen
  • Afwikkeling van de verkiezingen

Praktische info

Dit seminarie is enkel toegankelijk voor ondernemingen die intekenden op het pakket sociale verkiezingen via Liantis. De sessie past in een groter geheel van drie seminaries en één workshop die je de komende maanden kan volgen om jouw onderneming optimaal voor te bereiden op de sociale verkiezingen. De organisatie van dit seminarie ligt in handen van Agoria.

 

Ben je al benieuwd naar de volgende sessie? Dan kan je je hier al inschrijven:

 

Dit seminarie is specifiek gericht op al wie verantwoordelijk is voor de organisatie van de sociale verkiezingen, maar ook op alle medewerkers die een actieve rol zullen uitoefenen op de verkiezingsdag (zoals voorzitters en secretarissen van de stembureaus).

Schrijf je in

No course moments available.