My Liantis

Seminarie: Bouw je business succesvol uit met bevlogen medewerkers

Als werkgever weet je dat het niet makkelijk is om je medewerkers continu te motiveren en geëngageerd te houden. Zeker niet in tijden van verandering. Daarom organiseren we het seminarie “Jouw business succesvol uitbouwen met bevlogen medewerkers: motiveren, ontwikkelen en engageren van personeel in tijden van verandering”.

Seminarie én 6 uur individuele begeleiding

In het seminarie ‘Jouw business succesvol uitbouwen met bevlogen medewerkers: motiveren, ontwikkelen en engageren van personeel in tijden van verandering’ bespreken we alle uitdagingen op vlak van personeelsmanagement en reiken we concrete oplossingen aan. Gemotiveerde en betrokken medewerkers zullen namelijk meer verantwoordelijkheid opnemen en meer flexibiliteit aanwenden in hun job. Zo kunnen zij meegroeien en evolueren met jouw zaak.

In de weken na het seminarie staat een ondernemerscoach voor jou klaar met een individueel begeleidingstraject van 6 uur. Tijdens dat traject werk je samen met jouw coach aan de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap, leer je omgaan met personeelsuitdagingen én bereid je je voor op de toekomst.

Deze coachingsessies worden ingevuld op maat van jouw persoonlijke situatie en ondernemersprofiel. Ze bieden inzichten en tools om de gewenste veranderingen door te voeren en mogelijke hindernissen te counteren.

Voor wie is dit seminarie geschikt?

Dit seminarie is geschikt voor zaakvoerders, werkgevers, ondernemers, … (KMO- bedrijfsleiders) die hun uitdagingen op vlak van personeelsmanagement willen aanpakken.

Prijs

De deelnameprijs voor het dagseminarie met aansluitend 6 uur individuele coaching bedraagt 197 euro excl. btw (238,37 euro incl. btw). Stort dit bedrag vooraf op BE61 4700 5135 1117 met vermelding van je naam, voornaam en seminarie + datum seminarie (bv. seminarie 28/03/2019) als referentie.

Schrijf je in

No course moments available.