My Liantis

Accountants en belastingadviseurs

Uniek seminarie: fiscale impact van de coronamaatregelen

Sinds het uitbreken van de coronacrisis, vaardigde de overheid heel wat maatregelen uit waarop zowel ondernemers als particulieren een beroep konden – en soms nog steeds kunnen – doen. Niet onbelangrijk: heel wat van die COVID-19-maatregelen hebben een grote fiscale impact.

Wat de fiscale impact van de coronamaatregelen dan precies inhoudt, lichten Pieter Debbaut (fiscaal expert bij Liantis) en Dave Goyvaerts (Doctor in de toegepaste economische wetenschappen - UGent) graag voor je toe tijdens een inspirerend seminarie bij jou in de buurt.

Wat dit seminarie zo uniek maakt, is dat de sprekers inzoomen op zowel de impact voor particulieren algemeen als voor zelfstandige ondernemers en vennootschappen specifiek. Het biedt met andere woorden een totaaloverzicht en dat als eerste op de markt.

Enkele elementen die aan bod komen:

  • Taxatie van het overbruggingsrecht
  • Belastingvermindering voor kwijtschelding beroepsmatige huur
  • Aanvullende pensioenen tweede pijler
  • Wederopbouwreserve en wijzigingen aan de Tax Shelter voor audiovisuele werken of podiumproducties

 

Gratis naslagwerk erbovenop

impact_coronamaatregelen

Elke deelnemer aan dit seminarie krijgt na afloop ook het boek waarin Pieter Debbaut en Dave Goyvaerts alle coronamaatregelen en hun fiscale impact neerpenden (marktwaarde 50 euro). Ze voegden ook handige voorbeelden toe waardoor dit boek een uitgebreid en handig werkinstrument is voor jou als accountant.

 

Prijs per persoon

195 euro (149 euro voor deelnemers Liantis Academy)

Schrijf je in

No course moments available.