My Liantis

Webinar zorgsector

Er komt dagelijks een overvloed aan informatie op ieder van ons af. Daarom vatten wij de belangrijkste richtlijnen specifiek voor de zorgsector nog eens samen in een webinar op donderdag 9 april 2020. We bieden je dan ook de kans om vragen te stellen.

Voor wie is de webinar geschikt?

Zorgprofessionals die vragen hebben over de coronarichtlijnen of die graag nog eens een overzicht hebben van de voornaamste richtlijnen voor de zorgsector. 

Wat mag je verwachten van deze webinar?

We zullen het vooral hebben over thema’s die te maken hebben met het welzijn van zorgverleners.

  • Persoonlijke beschermingsmiddelen: hoe ga je ermee om, wat bij hergebruik, wat als iemand weigert om te komen werken als er niet genoeg persoonlijke beschermingsmiddelen voorhanden zijn …?
  • Angst: hoe ga je om met mogelijke angst op de werkvloer, wat met medewerkers die niet meer durven te werken …?
  • Fedris: wat zijn de richtlijnen om COVID-19 als beroepsziekte te kunnen erkennen en wat is de impact daarvan op het loon van de werknemer?
  • Terugkeerbeleid: hoe kunnen zorgverleners die een COVID-19-infectie doormaakten veilig weer aan de slag, wat als de huisarts geen ziektebriefje meer wil schrijven …?

Praktisch

De sessie van donderdag 9 april 2020 begint om 16.00 uur en duurt ongeveer een uur. We voorzien aan het einde van de sessie tijd om vragen te beantwoorden.

Schrijf je in

No course moments available.