Liantis beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje en kan zware gevolgen met zich meebrengen. Als zelfstandige of bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor je daden en de daden van je personeel. Goed verzekerd zijn, is dus de boodschap. Gelukkig biedt de Liantis beroepsaansprakelijkheidsverzekering een uitweg.Wat dekt een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergoedt onopzettelijke schade die veroorzaakt is door een contractuele fout of door een beroepsfout. Vooral mensen met een intellectueel of een medisch beroep hebben belang bij zo’n verzekering. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt:

Je burgerrechtelijke aansprakelijkheid bij de uitbating van je bedrijf. 

 • We betalen een vergoeding aan personen die schade oplopen:
  • terwijl je je werk doet
  • door de producten die je hen leverde
  • door de werken die je bij hen uitvoerde

Je beroepsaansprakelijkheid

 • We vergoeden de schade die anderen oplopen door een beroepsfout van jou, ook als het gaat om:
  • smaad of laster
  • schending van intellectuele eigendomsrechten

Waarom voor een Liantis beroepsaansprakelijkheidsverzekering kiezen?

Kiezen voor een Liantis beroepsaansprakelijkheidsverzekering, is kiezen voor een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die bij schade jouw kaart trekt. Wij zijn niet gebonden aan één verzekeraar en jouw persoonlijke dossierbeheerder gaat op zoek naar de beste verzekering bij onze verschillende partner-verzekeraars. Wij houden uiteraard rekening met jouw noden, wensen en budget. 

Advies nodig over een beroepsaansprakelijkheid voor zelfstandigen? Stel je vragen tijdens een vrijblijvend videogesprek

Wil je graag wat meer informatie over een beroepsaansprakelijkheid voor zelfstandigen? Goed nieuws: je kan namelijk makkelijk gratis en vrijblijvend advies krijgen over deze verzekering via een videogesprek. Een online gesprek dus via je computer, laptop, tablet of smartphone. Op de plek waar jij dat kiest.

Klik hieronder meteen op het moment dat jou het best past en we plannen een videogesprek in met één van onze experten.