My Liantis

Projectsourcing hr-experten

Belangrijke projecten vereisen vaak extra hr-knowhow die je niet meteen in-house beschikbaar hebt. Projectsourcing brengt raad: Liantis beschikt over een vaste pool van gemotiveerde freelancers die stuk voor stuk hun strepen verdienden in hr en payrolling.

Waarom kiezen voor Liantis?

Bij Liantis werken we graag nauw samen met onze klanten. Op deze manier leren wij jouw wensen en noden kennen en kunnen we je een allround en professionele dienstverlening garanderen. Zo bereiken we samen een zo groot mogelijke toegevoegde waarde voor jouw bedrijf.

Wie zijn onze hr-experten?

Liantis beschikt over een vaste pool van gemotiveerde freelancers die stuk voor stuk hun strepen verdienden in hr en payrolling. Je kan bij ons terecht voor een brede waaier aan profielen, van operationeel niveau tot managementprofessionals.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van zelfstandige professionals kunnen we snel inspelen op jouw vraag. We bespreken samen met jou de opdracht en bepalen de competenties die nodig zijn om deze opdracht tot een goed einde te brengen. Zo ontstaat de perfecte match.

Competenties op maat van jouw project

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je specifieke noden en bepalen we de competenties die nodig zijn om de opdracht tot een goed einde te brengen. Vervolgens brengen we je in contact met de juiste professionals die jouw project tot een goed einde weten te brengen.

Heb je de ideale kandidaat gevonden? Dan zorgt je klantenadviseur ervoor dat deze specialist jouw dossier door en door kent. Bovendien zijn al onze experten vertrouwd met de hr-software en online modules van Liantis. Zo beperken we de inlooptijd tot een absoluut minimum. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de loonadministratie voor jouw tijdelijke kracht. Die nemen wij volledig op ons.

Wat kost tijdelijke projectondersteuning?

Voor elke opdracht spreken we één uurtarief af waarin alle kosten inbegrepen zijn. We houden hierbij zowel rekening met het vooropgestelde takenpakket als met het gewenste profiel van je freelancer.

De freelancer houdt tijdens de opdracht de gepresteerde uren nauwgezet bij. Aan het einde van de maand bezorgen we je een overzicht van deze prestaties ter goedkeuring. Op basis hiervan bezorgen we je een maandelijkse factuur.

Overtuigd?

Kunnen wij je helpen met de zoektocht naar een tijdelijke kracht voor jouw project? Neem dan zeker contact met ons op!