My Liantis

Liantis ondersteunt je bij de verloning van je medewerkers

Overweeg je om een (extra) medewerker aan te nemen en kan je wat hulp gebruiken bij de loonberekening? Ons sociaal secretariaat helpt je graag met alle formaliteiten en verzorgt, indien je dat wenst, je loonadministratie van A tot Z.

Waarom kiezen voor Liantis?

Je beschikt onmiddellijk over het volledige resultaat en over ieder document. Tijdens het proces kan je alles op de voet volgen.

Je kan de prestaties, gegevens en looncomponenten van je medewerker doorgeven via onze online applicaties of je tijdregistratiesysteem. Wij zetten de verwachte prestaties in een kalender voor je klaar, zodat je enkel de wijzigingen hoeft aan te brengen. Organisaties tot 30 werknemers kunnen hiervoor gebruik maken van Liantis Online.

Liantis sociaal secretariaat zorgt voor een accurate loonberekening, rekening houdend met alle wettelijke verplichtingen en regelingen (Nationale Arbeidsraad, paritaire comités en bedrijfseigen CAO’s).

Je kan rekenen op een correcte uitbetaling van de nettolonen (en voorschotten), op een manier die je zelf kiest.

Ook de loonbrieven en andere sociale documenten kan je op verschillende wijzen ontvangen: via onze online applicaties, home banking, e-mail en op papier.

Wij bezorgen je overzichtelijke rapporten, facturen en boekingsdocumenten.

Liantis sociaal secretariaat neemt alle aangiften naar overheid en leveranciers voor haar rekening. De administratieve afhandeling beperken wij voor jou tot een minimum.

Overtuigd?

Kunnen onze experten jou helpen bij je loonadministratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Waarover gaat je vraag

Waarover gaat je vraag