Liantis On Site: tijdelijke hr-ondersteuning op jouw werkvloer

Hr & payroll zijn meer dan ooit een kritiek onderdeel van een toekomstbestendige organisatie. Toch is het niet altijd makkelijk voor hr-professionals: vacatures raken moeilijk ingevuld, er is een stijgende arbeidsvraag…

  Liantis On Site

  De wereld van hr en payrolling

  Hr & payroll zijn meer dan ooit een kritiek onderdeel van een toekomstbestendige organisatie. Toch is het niet altijd makkelijk voor hr-professionals: vacatures raken moeilijk ingevuld, er is een stijgende arbeidsvraag…

  Bovendien zitten heel wat werkgevers en hr-managers met vragen, en jij dus mogelijk ook:

  • Ik wil graag ter plekke ondersteuning van mijn personeel -en loonadministratie. Wie kan me helpen?
  • Welke mogelijkheden heb ik om pieken in het werk op te vangen?
  • Mijn personeelsverantwoordelijke gaat in zwangerschapsverlof. Hoe kan ik deze afwezigheid opvangen?
  • Wie kan me helpen bij de omschakeling van pure loonadministratie naar een toekomstbestendig hr-beleid?
  • Het aantal medewerkers in mijn organisatie stijgt en ik kan de personeelsadministratie niet langer zelf beheren. Iemand hiervoor aanwerven zie ik (nog) niet zitten. Kan ik iemand inschakelen die hiervoor frequent ter plaatse komt?
  • ...

  Met Liantis On Site bieden we snel en flexibel een antwoord op al deze vragen. Zo komt iemand tijdelijk bij jou in de organisatie om je hr-dienst te ondersteunen. Dat kan onder meer bij de vervanging van een medewerkster die op moederschapsrust gaat of van een werknemer die je onderneming recent verliet. Als je dat wenst nemen we zelf je volledige personeelsadministratie voor onze rekening.

  We ondersteunen je zowel op het vlak van ‘harde hr’ (sociale wetgeving, payrolling, consulting ...) als op het vlak van ‘soft hr’ (werving en selectie, begeleiding van je werknemers...). Op basis van jouw noden stellen we een aantal gespecialiseerde consultants voor.

  Waarom kiezen voor Liantis?

  1. We werken snel, flexibel en op maat van jouw organisatie. We gaan altijd op zoek naar de oplossing die het best past bij jouw noden.
  2. Als compagnon de route kiezen we resoluut voor een persoonlijke aanpak. Doorheen het hele traject word je begeleid door een vaste contactpersoon.
  3. Liantis beschikt over een vaste groep gemotiveerde consultants die stuk voor stuk hun strepen verdienden in hr en payrolling.

  Hoeveel kost dit?

  De prijs is afhankelijk van het type consultant dat jij nodig hebt voor jouw organisatie. Daarnaast houden we bij het bepalen van het tarief ook rekening met het aantal uren of dagen dat deze persoon jouw organisatie zal ondersteunen. Natuurlijk maken we graag een offerte op voorhand – met een duidelijk tarief – zodat jij bij de start weet wat de kosten precies zullen zijn.

  We helpen je graag!

  Benieuwd hoe we je concreet kunnen ondersteunen met hr-support?

  Aarzel niet en neem contact met ons op.

  Neem contact met ons op