My Liantis

Samenwerken met Liantis

Als boekhouder of accountant ben je de onmisbare partner van ondernemers. Je levert hen diensten van hoge kwaliteit en staat steeds klaar met relevante en betrouwbare adviezen.

boekhouders & accountants

Wist je dat wij dezelfde ambitie delen?

Wat jij wil betekenen voor je klanten, dat willen wij eigenlijk ook: ondernemers adviseren, liefst proactief en in elke fase van de loopbaan in een relatie van wederzijds vertrouwen en respect. Waarom niet de krachten bundelen om dit doel te realiseren? 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij versterken jou met de nodige kennis die je kan gebruiken om jouw klanten beter bij te staan. Dankzij onze infosessies, nieuwsbrief en blog die speciaal bestemd zijn voor boekhouders en accountants mis je niets van de actualiteit en kan je jouw klanten-ondernemers gericht advies verlenen!

Tools

Als partner heb je toegang tot heel wat online tools. Tools die jou het leven makkelijker maken en jouw administratie vereenvoudigen. 

  • Beheer je klantendossiers eenvoudig online via My Liantis
  • Simuleer, bereken én optimaliseer in een handomdraai de verloning van bedrijfsleiders met Loon Bedrijfsleider

Persoonlijke regioadviseurs

Bij Liantis vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom heb je bij ons een vaste contactpersoon waar je met al jouw vragen bij terecht kan. Jouw persoonlijke adviseur geeft je met plezier advies over opstartformaliteiten, pensioen, specifieke klantendossiers …

Word nu partner bij Liantis

Naam
Postcode
Contacteer mij per