My Liantis

Toolkit Telewerk

Denk je er aan om telewerk in de toekomst verder toe te passen in je onderneming? Maak dan werk van een telewerkbeleid. Wij helpen je op weg met onze handige toolkit.

Toolkit telewerk

Wat houdt de toolkit Telewerk juist in?

Wanneer je telewerk op structurele basis aan je medewerkers wil aanbieden, zijn er een aantal wettelijke verplichtingen die je moet nakomen. Onze toolkit gidst jou door alle voorschriften zodat je zonder zorgen jouw telewerkbeleid op punt kan stellen.

De toolkit bevat:

  • Aanpasbare templates van standaarddocumenten. Denk maar aan bijlages voor het arbeidscontract, een checklist om te kijken hoe ergonomisch de werkplek van je medewerker is.
  • Een leidraad met alle juridische aandachtspunten. Zo ben je er zeker van dat je geen enkele wettelijke verplichting over het hoofd ziet.
  • Advies rond welzijn en ergonomie: op kantoor zijn je medewerkers meestal voorzien van alle benodigdheden om ergonomisch te werken. Ze hebben een aanpasbare bureaustoel, een afzonderlijk toetsenbord en muis, een extra beeldscherm, misschien zelf een zit-sta tafel, … Ben je als werkgever verplicht je telewerkers ook van apparatuur en materiaal te voorzien? En wat met een arbeidsongeval tijdens het thuiswerk? En hoe voorkom je rug- en schouderklachten? In de toolkit vind je het antwoord op dergelijke vragen.

Prijs

De prijs van de toolkit Telewerk bedraagt 125 euro (excl. btw).

Vraag je toolkit aan

Naam