My Liantis

Werken bij Liantis

Bij Liantis ondersteunen ruim 1.900 collega’s ondernemende mensen bij al hun mensenzaken. Elke dag helpen we onze klanten vooruit. We nemen hun zorgen weg, zodat ze met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken. En daar hebben we jou graag bij.

Mensen staan centraal

Mensen zijn het kloppend hart van onze groep. Daarom investeren we in onze medewerkers. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien.

Binnen een grote en diverse organisatie als de onze ben je verzekerd van een veelzijdige loopbaan. Je krijgt groeikansen en doet voortdurend nieuwe kennis op. Samen met een team van collega’s die allen hetzelfde ondernemende DNA en dezelfde waarden delen.

Wij gaan 100% voor jobgelukkige medewerkers

Je werkt uiteraard niet voor niets. We bieden jou een hedendaags en aantrekkelijk loonpakket, aangevuld met verschillende extralegale voordelen. Zo word je beloond voor de goede prestaties van jezelf, jouw team en de organisatie.

Heb jij zin om als echte compagnon de route ondernemers bij te staan? Blink jij uit in klantgerichtheid en nauwkeurigheid, en wil je ondernemers vooral laten ondernemen? Bekijk dan zeker onze vacatures!