Starten als zelfstandige

Heb je een sterk idee en is de tijd gekomen om zelfstandige te worden? Voor je uit de startblokken kan schieten, wacht je een reeks van beslissingen en formaliteiten.


Liantis ondersteunt je met advies en online oplossingen voor een vlotte opstart. Maar ook lang daarna kan je met al je vragen bij ons terecht, online of bij een kantoor in jouw buurt.

WAAROM ZOU JE HET ALLEEN DOEN ALS HET SAMEN KAN?

Starters GPS

Nu starten

als zelfstandige

Startersgids

Zie jij het helemaal zitten om je eigen baas te zijn? Hoog tijd voor je eigen zaak. De sleutel tot succes? Een goede voorbereiding!


> Download de startersgids

Ontvang een gepersonaliseerd stappenplan voor een snelle en correcte opstart als zelfstandige.

Wil jij meteen aan de slag als zelfstandige? Dat kan via ons online ondernemingsloket!

Bij de opstart als zelfstandige hoort helaas een hele papierwinkel. Wij helpen je deze papierberg overwinnen. Je kan op ons rekenen voor:

Waarom zou je het alleen doen als het samen kan?

1 op 5

Het voorbije jaar deed 1 op de 5 starters een beroep op Liantis om zijn opstart te regelen.

24.000

Jaarlijks ondersteunen onze klantenadviseurs zo'n 24.000 starters.

WE ZIJN ER VOOR JOU

Start vandaag nog

Via ons online ondernemingsloket regel je jouw opstart als zelfstandige eenvoudig van thuis uit. Liever wat meer persoonlijke begeleiding? Dan ben je welkom in een van onze loketten, verspreid over het hele land.

Elke klant door en door kennen, dat is onze ambitie. Enkel zo kunnen we een optimale ondersteuning bieden. Met oplossingen waar je echt iets aan hebt.

Partnerschappen met belangenorganisaties

Persoonlijke aandacht

Liantis vecht voor de rechten van zelfstandigen en kaart lacunes in de sociale wetgeving aan.

Jouw tijd is kostbaar. Daarom zijn we er voor jou waar en wanneer het jou het best uitkomt, online of in een van onze 60 kantoren verspreid over het hele land.

Duidelijkheid

Dankzij onze stevige sectorexpertise en een groot team van juristen krijg je concrete antwoorden op je vragen.

Daarom kies je voor Liantis

Wat onze klanten zeggen

“Je uitgebreid informeren bij ervaringsdeskundigen is essentieel. Als zelfstandige moet je immers van veel markten thuis zijn: boekhouding, sales, klantenrelaties, projectbeheer …  Denk goed na over wat je wel en niet kan, en welke ondersteuning je nodig hebt.”

Stefan Tilburgs

Studio Wasabi

“Alles wat ik moest invullen, was heel vanzelfsprekend en eenvoudig. De uitleg op de website van Liantis was ook heel duidelijk, waardoor ik goed wist wat er precies allemaal in orde moest worden gebracht.”

Machteld De Dier

Dierke Plezierke

“Ik koos voor Liantis omdat er een grote transparantie is over wat ze aanbieden. Het is een bureau vol inspirerende mensen. Ik voelde dat hun visie echt paste bij mijn visie, er was meteen een klik.”

Hervé Boedri

Zelfstandig verpleger

Dankzij deze gids ken je alle 'ins en outs' omtrent het oprichten van je eigen zaak.We helpen je om alle twijfels weg te nemen.

Start met je eigen zaak, praktijk of bedrijf

Nog vragen?

Lijkt het statuut van zelfstandige je wel iets, maar twijfel je nog om de sprong te wagen? Onderstaande artikels helpen je een geïnformeerde keuze te maken. Want waarom zou je het alleen doen als het samen kan?

Liantis is trotse partner van

Copyright © Liantis 2020