Het Liantis-aanbod voor gezonde en fitte medewerkers

Gezonde medewerkers maken het verschil

Met Go 4 Happy zet je in op de fysieke en mentale gezondheid van je werknemers. Op basis van vier pijlers – Happy Heart, Happy Mind, Happy Body en Happy Life – helpen we je om een duurzaam gezondheidsbeleid uit te bouwen. Investeren in welzijn op de werkvloer maakt immers echt het verschil: je creëert een positieve dynamiek en zorgt voor gelukkige en betrokken medewerkers.

Ontdek de 4 modules

Met Go 4 Happy hoef je je niet te beperken tot één module of oplossing, en kunnen we flexibel inspelen op jouw specifieke noden. Maak dus je keuze uit de Go 4 Happy-modules en -oplossingen en stel je eigen menu samen.

Happy Heart

Happy Mind

Happy Body

Happy Life

Breng de gezondheid van je medewerkers in kaart.

Zet in op veerkracht.

Zorg voor een gezonde en veilige werkomgeving.

Stimuleer een gezonde levensstijl.

Oplossingen

Oplossingen

Oplossingen

Oplossingen

Wat zijn de voordelen?

Gezonde werknemers

Meer engagement

Kosten verlagen

Productiviteit verhogen

Werknemers die regelmatig bewegen hebben minder stress en voelen zich beter in hun vel. En dat uit zich dan weer in een positieve werksfeer, zowel op het bedrijf als in het (thuis)kantoor.

Jobtevreden en gelukkige medewerkers zijn gedrevener, meer betrokken en blijven langer. Een win-win dus voor jou en je werknemer.

De loonkost van een ziektedag bedraagt ongeveer 200 à 250 euro. Investeren in gezonde medewerkers is investeren in een gezond bedrijf.

Fitte werknemers geven energie aan je onderneming. Ze zijn gemotiveerder, minder afwezig en duwen de bedrijfsproductiviteit de hoogte in.

Waarom kiezen voor liantis?

Liantis

Liantis bundelt als enige speler in de markt alle expertise onder één dak. De nauwe samenwerking tussen onze experten vormt dé sleutel tot het succes van jouw gezondheidsbeleid.


We weten dat jouw tijd als ondernemer kostbaar is. Daarom zijn we er voor jou waar en wanneer het jou het beste uitkomt, online of in één van onze 60 kantoren verspreid over het hele land.