Investeren in welzijn en preventie loont

Als werkgever moet je aan heel wat verplichtingen voldoen als het aankomt op welzijn en preventie. Samen met jou willen we die wettelijke verplichtingen omzetten in investeringen die renderen. Zo creëer jij de ideale werkplek en geef je je medewerkers de kans om elke dag het beste van zichzelf geven.

Hoe ga je te werk?

  1. Doorblader de online catalogus en ontdek oplossingen op maat van jouw welzijnsbeleid. Bij elke oplossing vind je een richtprijs, uitgedrukt in preventie-eenheden (PE's).
  2. Stel zelf je preventiepakket samen door oplossingen toe te voegen aan je mandje.
  3. Gevonden wat je zocht? Vraag dan een offerte op maat aan voor jouw preventiepakket.
  4. Wij bellen je op om je aanvraag samen door te nemen en de nodige info te verzamelen.
  5. We bezorgen je een gedetailleerde offerte en helpen je zo je preventiebudget optimaal te benutten.

Gezond aan het werk

Je werknemers brengen 60% van hun actieve tijd door op het werk. Bied hun daarom als werkgever een werkomgeving aan met aandacht voor beweging, gezonde voeding, vitaliteit, …

Bekijk ons aanbod

Gemotiveerd en gelukkig aan het werk

Het effect van een prettige werkomgeving op je werknemers is enorm. Lager ziekteverzuim, hogere tevredenheid en meer productiviteit. We helpen je graag op weg.

Bekijk ons aanbod

Veilig aan het werk

Veilig werken is cruciaal om arbeidsongevallen te voorkomen. Kom alles te weten over de ideale werkplek en hoe je je werknemers optimaal kan beschermen. Zelfs in bijzondere en/of gevaarlijke situaties.

Bekijk ons aanbod

Ondersteuning preventiebeleid

Een efficiënt en doelgericht preventiebeleid voeren is niet eenvoudig. Onze experten begeleiden je onder meer bij de uitvoering van risicoanalyses, de opmaak van een GPP en JAP, de aanpak van knelpunten in je organisatie …

Bekijk ons aanbod