Goesting om te ondernemen?

VLIEG ER SAMEN IN MET LIANTIS!

Heb jij een briljant ondernemersidee en droom je er van om een top ondernemer te worden? Fantastisch! Maar hoe begin je hieraan?


Liantis ondersteunt je met advies en online oplossingen voor een vlotte opstart. Maar ook lang daarna kan je met al je vragen bij ons terecht, online of bij een kantoor in jouw buurt.

Nu starten
als zelfstandige

Starters GPS

Sta je te springen om te starten als ondernemer en kan je niet langer meer wachten? Start snel en eenvoudig op via ons online ondernemingsloket!

Ontvang een gepersonaliseerd stappenplan voor een snelle en correcte opstart als zelfstandige.

Startersgids

Zie jij het helemaal zitten om je eigen baas te zijn? Hoog tijd voor je eigen zaak. De sleutel tot succes? Een goede voorbereiding!


> Download de startersgids

Waarom zou je het alleen doen als het samen kan?

1 op 5

Het voorbije jaar deed 1 op de 5 starters een beroep op Liantis om zijn opstart te regelen.

24.000

Jaarlijks ondersteunen onze klantenadviseurs zo'n 24.000 starters.

WE ZIJN ER VOOR JOU

Bij de opstart als zelfstandige hoort helaas een hele papierwinkel. Wij helpen je deze papierberg overwinnen. Je kan op ons rekenen voor:

Start vandaag nog

Via ons online ondernemingsloket regel je jouw opstart als zelfstandige eenvoudig van thuis uit. Liever wat meer persoonlijke begeleiding? Dan ben je welkom in een van onze loketten, verspreid over het hele land.

Daarom kies je voor Liantis

Elke klant door en door kennen, dat is onze ambitie. Enkel zo kunnen we een optimale ondersteuning bieden. Met oplossingen waar je echt iets aan hebt.

Partnerschappen met belangenorganisaties

Persoonlijke aandacht

Duidelijkheid

Jouw tijd is kostbaar. Daarom zijn we er voor jou waar en wanneer het jou het best uitkomt, online of in een van onze 60 kantoren verspreid over het hele land.

Dankzij onze stevige sectorexpertise en een groot team van juristen krijg je concrete antwoorden op je vragen.

Liantis vecht voor de rechten van zelfstandigen en kaart lacunes in de sociale wetgeving aan.

Wat onze klanten zeggen

“Ik koos voor Liantis omdat er een grote transparantie is over wat ze aanbieden. Het is een bureau vol inspirerende mensen. Ik voelde dat hun visie echt paste bij mijn visie, er was meteen een klik.”

"De opstart verliep al bij al behoorlijk rimpelloos, dankzij de welgekomen hulp van Liantis en mijn boekhouder. Geen minuut economie kreeg ik tijdens mijn studiecarrière, dus is een bekwame omkadering zeker geen overbodige luxe."

“Alles wat ik moest invullen, was heel vanzelfsprekend en eenvoudig. De uitleg op de website van Liantis was ook heel duidelijk, waardoor ik goed wist wat er precies allemaal in orde moest worden gebracht.”

Annelin Marien Freelance journalist

Machteld De Dier

Dierke Plezierke

Hervé Boedri

Zelfstandig verpleger

Start met je eigen zaak, praktijk of bedrijf

Dankzij deze gids ken je alle 'ins en outs' omtrent het oprichten van je eigen zaak.We helpen je om alle twijfels weg te nemen.

Nog vragen?

Lijkt het statuut van zelfstandige je wel iets, maar twijfel je nog om de sprong te wagen? Onderstaande artikels helpen je een geïnformeerde keuze te maken. Want waarom zou je het alleen doen als het samen kan?

Liantis is trotse partner van

Copyright © Liantis 2021