My Liantis

Samenwerken met Liantis

Als accountant of belastingadviseur ben je de onmisbare partner van ondernemers. En wat jij wil betekenen voor je klanten, dat willen wij eigenlijk ook: ondernemers adviseren. Waarom niet de krachten bundelen?

boekhouders & accountants

Alles onder één dak

Liantis heeft alles in huis om ondernemers bij te staan tijdens elke fase van hun loopbaan als zelfstandige. Van advies van het ondernemingsloket bij de opstart en een loonsimulatie voor een eerste aanwerving door het sociaal secretariaat tot pensioenadvies voor een fijne oude dag door onze experten. Geen eindeloze e-mailketting of van het kastje naar de muur. Wél een vlot gesprek met je adviseur en een verscheidenheid aan diensten die de loopbaan van je klant effectief ondersteunen.

Maak kennis met de diensten van Liantis

Digitale tools voor een vlotte samenwerking   

Liantis investeert in de toekomst. Daarom ontwikkelden we digitale tools die jouw werklast verminderen. Met My Liantis heb je tools in handen om je eigen zaak vlot te beheren, maar ook de mogelijkheid om je klanten bij te staan bij de uitbouw van hun zaak. Zo heb je in een handomdraai een overzicht van de stand van zaken van je klanten en kan je ook zelf wijzigingen doorvoeren. 

  • Sluit in een handomdraai klanten aan.
  • Bereken en optimaliseer de voorlopige sociale bijdragen van je klanten.
  • Toegang tot het online ondernemingsloket.
  • Bereken het optimaal loon voor een bedrijfsleider.
  • Bereken de opzegtermijn en de verbrekingsvergoeding bij ontslag
  • Dien makkelijk Dimona-aangiften in.
  • Toegang tot belangrijke documenten, zoals fiscale attesten of payrollrapporten.
  • Toegang tot opleidingen voor accountants. 

Persoonlijke aanpak en expertise

Als partner van Liantis sta je er niet alleen voor. Bij moeilijke dossiers of onverwachte obstakels kan je steeds terecht bij je persoonlijke regioadviseur. Die wordt bovendien ondersteund door de (juridische) experten van ons kenniscentrum. Via onze nieuwsbrief en blog voor accountants ben je steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het sociaal recht. Daarnaast zorgen we voor heel wat geaccrediteerde opleidingen om je kennis up-to-date te houden.

Samen zorgen we ervoor dat je klant uitstekend wordt begeleid bij het ondernemen. Want samen werkt.

Word partner bij Liantis

Naam
Postcode
Contacteer mij per