My Liantis

Onze diensten: maak kennis met de Liantis-familie

Bij Liantis vind je een uniek, geïntegreerd dienstenaanbod. Onze afzonderlijke diensten beschikken stuk voor stuk over een ruime ervaring en expertise. Samen ondersteunen we je bij alles wat met jou als ondernemer, jouw organisatie en de mensen om je heen te maken heeft.

Liantis ondernemingsloket

Je vindt bij Liantis één aanspreekpunt voor alle formaliteiten bij het starten van een eigen zaak. Liantis ondernemingsloket zorgt voor alles: je inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen, je vergunningen, je btw-identificatie … 

Meer over Liantis ondernemingsloket

Liantis sociaal verzekeringsfonds

Liantis sociaal verzekeringsfonds stond mee aan de wieg van het sociaal statuut voor zelfstandigen. Al ruim 50 jaar lang bieden we ondernemers en hun gezinnen de nodige sociale bescherming.  

Lees meer

Liantis sociaal secretariaat

Tevreden en gemotiveerde medewerkers krijgen in de eerste plaats tijdig en correct hun loon. Met kennis van zaken zorgt Liantis sociaal secretariaat er maand na maand voor dat je werknemers stipt uitbetaald worden. 

Lees meer

Liantis talent services

Je kan ook op ons rekenen voor het in kaart brengen, oriënteren en verder ontwikkelen van het talent dat je onderneming of organisatie rijk is. En heb je nood aan een extra paar helpende handen? Dan helpen je de witte raaf te vinden die mee zijn schouders zet onder de groei van jouw zaak.  

Lees meer

Liantis preventie en welzijn

De gezondheid en het welzijn van je medewerkers zijn een prioriteit. Samen met jou maakt Liantis preventie en welzijn van jouw preventiebeleid een investering die rendeert. Zo kan jij focussen op je kernactiviteiten. 

Lees meer

Liantis risk solutions

Als ondernemer of werkgever neem je elke dag risico's. Onze groep maakt er een punt van jou en je mensen met de best mogelijke oplossingen te beschermen.  

Lees meer

Liantis afwezigheidscontrole

Komt één van je mensen onverwacht niet opdagen, dan helpen wij je de precieze reden nagaan. Op jouw vraag stuurt onze controledienst een controlearts naar je afwezige medewerker. 

Lees meer