My Liantis

Over Liantis

Ondernemende mensen staan nooit lang stil bij vandaag, ze zijn altijd op weg naar morgen. In Liantis vinden ze een vertrouwde compagnon de route die hen vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment de gepaste oplossing aanreikt.

ondernemingsvorm kiezen

Waar we voor gaan

Ondernemende mensen ondersteunen, dat doen wij al bijna 100 jaar. Met overtuiging en engagement. Want zij zijn de drijvende kracht van onze samenleving en verdienen dus ondersteuning.

Ontdek onze roots, missie en visie

Startvoorwaarden

Wat Liantis voor jou kan betekenen

We staan onze klanten bij met duidelijke informatie, nauwgezette administratieve ondersteuning, gericht advies en concrete begeleiding. Van de start als zelfstandige, over de aanwerving van werknemers en de bijhorende personeelsadministratie, de uitbouw van een performant hr- en welzijnsbeleid, via de bescherming van ondernemers en hun mensen tegen risico’s, tot aan de heroriëntering van een medewerker of het moment waarop een ondernemer met pensioen gaat.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

BTW-nummer aanvragen

Beschikbaarheid en nabijheid troef

We investeren permanent in een groeiend digitaal aanbod én in een breed vertakt kantorennet. Je vindt ons zowel online als in 60 kantoren, verspreid over het hele land.  

Digitaal aanbod

Vind een Liantis-kantoor in jouw buurt

Personeelsbeleid illustratie

Werken bij Liantis

Ruim 1.850 medewerkers zetten zich dag in dag uit in voor onze klanten. Van sociaaljuridische expert over preventieadviseur tot verzekeringsconsulent: een oprechte betrokkenheid maakt onze medewerkers tot onze belangrijkste troef. Kom jij ons team versterken?

Ontdek de vele carrièremogelijkheden bij Liantis

Sociale bijdrage betalen

Pers

Via onze perspagina’s blijf je op de hoogte van het belangrijkste nieuws bij Liantis. Als journalist kan je je via deze weg ook inschrijven op onze perslijst of contact opnemen met de woordvoerder van onze groep.

Naar de perspagina’s